itjobb.se

.NET-utvecklare till CGI!

Ansök nu

.NET-utvecklare till CGI!

Har du tidigare erfarenhet av utveckling i C#/ .NET och är nu redo att axla en bred roll där du kan maxa din utveckling och blomma ut som utvecklare? Då passar du förmodligen in som mjukvaruutvecklare hos CGI! Ta chansen att bli CGI:s nya stjärnkonsult – sök redan idag!

Om tjänsten
Academic Work söker för CGI:s räkning en mjukvaruutvecklare med minst 1 års erfarenhet av utveckling inom .NET-ramverket. Som konsult hos CGI i Malmö kommer du att arbeta med varierande och utvecklande arbetsuppgifter där du får ta tillvara på dina problemlösnings-skills samt ditt stora teknikintresse.

CGI har över 70 000 anställda världen över och är ett av Sveriges största konsultbolag inom IT. CGI Sverige har 2020, för sjätte året i rad, utsetts till Top Employer i Sverige. Företaget arbetar med alla sorters IT-lösningar och IT-tjänster vilket öppnar upp för stora utvecklingsmöjligheter för dig som arbetstagare.

Som mjukvaruutvecklare kommer du att ingå i ett konsultteam där ni arbetar både remote samt ute hos kund. Att arbeta som konsult innebär stora utvecklingsmöjligheter där du i en bred roll där får testa många olika tekniker och arbetssätt vilket är optimalt för dig som är ny inom din profession. Detta uppdrag kommer framförallt vara mot en av CGI:s kunder inom förpackningsindustrin. Företaget är ledande inom sitt område vilket innebär en spännande chans för dig att få ta del av framtidens utveckling och en ständigt föränderlig bransch.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter
Som mjukvaruutvecklare kommer du främst att arbeta inom .NET men även andra programmeringsspråk. Rollen är bred så vi ser gärna att du har kännedom i ett flertal programmeringsspråk alternativt är öppen för att lära dig nya tekniker.

Du kommer till exempel att:

 • Programmera och utveckla mjukvara

 • Arbeta med kundanpassade system i framkant

 • Hitta problemlösningar till kunder

 • Arbeta som konsult inom en spännande bransch

Tjänsten passar dig som tidigare kommit i kontakt eller utvecklat i framförallt C# / .NET och har ett driv till att ständigt lära dig mer och utvecklas. Det går inte att ta miste på att du brinner för IT då ditt arbete genomsyras av positivitet och stort intresse för programutveckling. Vidare tar du tillvara på dina kollegors kompetens för att ni ständigt ska kunna lära av varandra och samarbeta för att uppnå bästa möjliga resultat.

Vi söker dig som

 • Examen inom relevant eftergymnasial IT-utbildning, exempelvis systemvetenskap

 • Drivs av att ständigt lära dig mer inom programmering och har sen tidigare minst 1 års erfarenhet av att arbeta med utveckling mot .NET/C# och Entity framework

 • Kunskap om MS SQL

 • Goda kunskaper i svenska och engelska då kommunikationen med kund sker på båda språken

Det är meriterande om du har:

 • Erfarenhet av versionshantering med Git

 • CI/CD

 • Har tidigare arbetslivserfarenhet samt en förståelse för företagsstrukturer och din roll i leveransen

Som person är du lösningsorienterad då du dagligen arbetar med komplexa lösningar till kundens system. Du är driven och nytänkande och backar inte för en ny utmaning. I rollen som konsult är arbetet varierande vilket ställer krav på flexibilitet, en vilja att utvecklas samt hög leveranskapacitet.

ÖVRIG INFORMATION
Start: Omgående

Omfattning: Heltid

Placering: Lund

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och CGI:s önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget
CGI är ett ledande, dynamiskt, affärs- och teknikserviceföretag med 72 000 medarbetare i 5 världsdelar. De finns lokaliserade på fler platser i Sverige än något annat konsultbolag. Med långsiktiga samarbeten och djup verksamhetsinsikt skapar de innovativa lösningar för sina kunders affärsbehov. För mer information om CGI klicka här

Dela detta jobb

.NET-utvecklare till CGI!

Academic Work