itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

.NET utvecklare till Sveriges bästa Platina-team!

Företag Agio
Ort
Kategorier
Utgår

2022-04-10

Ansök nu

.NET utvecklare till Sveriges bästa Platina-team!

Agio arbetar med lösningar för digitalisering av svensk offentlig sektor. Vi levererar e-tjänster, digitalt handläggarstöd, nya IT-lösningar och support för dessa. Som utvecklare i vårt team får du arbeta med C#, ASP.NET och SQL Server.

Vi söker dig som brinner för att det utvecklingsarbete du är involverad i verkligen gör skillnad och nytta i den verksamhet det införs. 

Agios erbjudande
Agio erbjuder Dig intressanta och utmanande systemutvecklaruppgifter i ett team av 20 erfarna utvecklare med stark teamkänsla där vi hjälper varandra att nå målen varje dag. Problemlösning med stöd av seniora utvecklare, arbete i agila utvecklingsprojekt och nära dialog med våra kunders representanter i en arbetsmiljö som präglas av förtroende och att det är roligt att gå till jobbet! 

Du äger din personliga utvecklingsplan, ett avtal som vi tillsammans jobbar aktivt med för att uppfylla genom mentorskap, rätt uppdrag och utbildning. Ett utmanande jobb kräver en bra livssituation och vi värderar en balanserad tillvaro mellan arbete, familj och fritid. Friskvård är prioriterat och en rad aktiviteter erbjuds på fritiden inom AWC, Agio Wellness Community.

Självklart har vi kollektivavtal vilket ger dig bra anställningsvillkor och trygghet.

Rollbeskrivning
Du har erfarenhet av C#, ASP.NET och SQL Server. Har du erfarenhet av Platina eller front-end utveckling är det meriterande. 
Vi erbjuder ett företagsinternt utbildningsprogram för att bli Platina-utvecklare om du inte har den erfarenheten. Som ny får du en mentor för för din fortsatta utvecklingsresa.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper som t ex förmåga till problemanalys, samarbetsförmåga, ansvarstagande och vilja att utvecklas.

Du kommer att ingå i ett team av ca 20 erfarna utvecklare som finns distribuerade på våra tre kontor, Stockholm, Luleå och Kiruna. Möten ute hos kund sker då och då. 

Vi kan erbjuda distansarbete.

Har du frågor tveka inte att kontakta 

Jan Sundström
Mob +4670-697 51 93
jan.sundstrom@agio.se

 

Dela detta jobb

logo
.NET utvecklare till Sveriges bästa Platina-team!

Agio