itjobb.se

.NET-utvecklare till TietoEVRY

Ansök nu

.NET-utvecklare till TietoEVRY

Om du vill du få in en fot på ett av Nordens ledande IT-bolag och få chansen att ligga i framkant med tekniken har nu en möjlighet öppnats upp för dig. I den här rollen hos TietoEVRY får du vara med och forma den digitala framtiden inom området hälsa och sjukvård. Du kommer bland annat arbeta med deras digitala lösningar som är nyckeln till att möjliggöra framtidens vårdtjänster. Ta chansen att vara med på denna spännande resa, ansök redan idag.

Om tjänsten
Academic Work söker två .NET-utvecklare till TietoEVRY. Du är troligtvis på väg till ditt andra jobb där du nu är redo att ta nästa steg i din karriär. Om du vill arbeta med ett prioriterat område hos vår kund och om du har samma höga ambitioner som TietoEVRY kan detta vara tjänsten för dig. I denna roll kommer du bli en del av en grupp som i dagsläget består av 16 personer där många av dina kollegor besitter mycket erfarenhet.

TietoEVRY värdesätter samarbete och interna relationer och här blir du en del av ett företag som kan erbjuda utmanade arbetsuppgifter och goda utvecklingsmöjligheter. Du kommer omges av många duktiga utvecklare där du kommer få bra förutsättningar att lyckas. Låg personalomsättning och återvändande medarbetare talar sitt tydliga språk hur medarbetare trivs på TietoEVRY.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget är långsiktigt och som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter
Som .NET-utvecklare kommer du arbeta inom området hälsa och sjukvård där förfrågningar och uppdrag främst kommer från olika landsting och kommuner. Du kommer arbeta i projektform med webbprogrammering. För att trivas hos EVRY behöver du vara flexibel att arbeta med flera olika projekt. Självklart kommer du erbjudas en introduktion för att på bästa sätt komma in i arbetet.

Tjänsten passar dig som vill ta nästa steg i din utveckling och vara med på en spännande resa där du får växa tillsammans med TietoEVRY inom ett prioriterat område.

Vi söker dig som

  • Har en högskoleutbildning inom systemvetenskap, datavetenskap eller har en relevant YH-utbildning

  • Har minst 2 års erfarenhet av webbutveckling inom .NET, tex MVC och razor-vyer

  • Har goda kunskaper inom Vanilla Javascript, Typescript och CSS-grid

  • Har arbetat med versionshantering, tex GIT

  • Har arbetat med SQL-databaser

  • Kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska, såväl i tal som i skrift

En av de vi anställer måste även ha erfarenhet av vue.js

DET ÄR MERITERANDE OM DU
Har erfarenhet av BEM och Zeplin

EVRY har ett stort kundfokus vilket innebär att du behöver vara serviceminded och ha en god känsla för kvalité. Som person är du lösningsfokuserad och lockas av problemlösning. Vidare är du positiv och uppskattar möjligheten att få arbeta i ett team med riktigt skickliga och erfarna utvecklare. TietoEVRY värdesätter din personlighet högt.

ÖVRIG INFORMATION
Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid

Omfattning: Heltid, kontorstider

Placering: Uppsala

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och TietoEVRY:s önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Information om företaget
TietoEVRY är ett av Nordens ledande IT-bolag som erbjuder fler möjligheter än likvärdiga företag. TietoEVRY har stor geografisk spridning i Sverige och världen – kunderna är små som stora, välkända som okända, lokala som globala. Bredd, tillsammans med hög förändringstakt, ger dig kraft att utvecklas. Vidare strävar de efter att vara en modern och attraktiv arbetsplats. Därför byggs arbetsgrupper med stor mångfald för att ta tillvara och utveckla kompetens och nytänkande.

Dela detta jobb

.NET-utvecklare till TietoEVRY

Academic Work