itjobb.se

NOC-Tekniker med kompetens inom Linux sökes för långt uppdrag!

Ort
Utgår

2019-10-05

Ansök nu

NOC-Tekniker med kompetens inom Linux sökes för långt uppdrag!

Är du Intresserad av att arbeta som konsult med varierande uppdrag? Har du stort intresse för Linux? Kolla hit!

Vad söker vi?
Lexicon IT-konsult fortsätter att växa och söker därför efter nya kollegor som vill bli en del av vårt fantastiska team. Vi söker just nu efter NOC-Tekniker! Uppdraget är tillsvidare.

Du är konsultmässig och förstår innebörden av att arbeta som konsult.

Rollbeskrivning
Som konsult på Lexicon IT-konsult arbetar du med varierande uppdrag hos våra kunder. I rollen som NOC-Tekniker inom Linux så finns det möjlighet att arbeta med bland annat support, problemlösning, drift och förvaltning av servermiljöer, övervakning, installationer, lagring och virtualisering i våra kunders olika IT-miljöer.

I detta uppdrag söker vi en konsult som trivs med att arbeta i skift. Uppdraget är i fyra olika skift, vilket innebär att du arbetar en vecka natt och en vecka ledig per månad.

Du som söker är en person som har drivet och är hungrig på att utvecklas tillsammans med verksamheten. Du har ett starkt teknikintresse och du gillar att utmanas och lära dig nya kunskaper. Du är en ödmjuk person som prioriterar laget före jaget.

  • Arbetat i Linuxmiljöer i 6 månader eller mer. Alternativt suttit med Linux på fritiden. 
  • Van att scripta i Python eller Bash. 
  • Bör ha lite kunskap inom Nätverk. 
  • Har mycket god kommunikationsförmåga och kan formulera dig tydligt på både svenska och engelska.
  • Meriterande om du har koll på ITIL och Säkerhet.
  • Det är meriterande om du har gått någon form av utbildning inom IT.

Lexicon IT-konsult 
Hos oss på Lexicon IT-konsult arbetar du i en platt organisation där det finns gott om möjligheter till utveckling. Vi tror på långsiktighet där du får möjligheter till utbildning och ett ömsesidigt utbyte med kompetenta medarbetare. Vi erbjuder fast lön och fast anställning i kombination med andra fördelaktiga förmåner som kollektivavtal och friskvårdsbidrag.

På Lexicon IT-konsult tror vi på gränsöverskridande gemenskap mellan alla anställda, även om vi inte befinner oss på samma kontor. Vi arrangerar regelbundet konsultträffar och umgås via andra aktiviteter. Hos oss räknas alla och det är precis så vi gillar att ha det. 

Övrigt
Vi erbjuder tillsvidareanställning med fast månadslön. Vi tillämpar sex månaders provanställning, inklusive förmåner. Omgående start med hänsyn till uppsägningstid. 

Plats: Stockholm

Ansökan:
Skicka in din ansökan till oss på Lexicon IT-konsult! 

Om oss

På Lexicon IT-konsult ser vi våra anställda som vår bästa resurs. Vi lägger stor vikt vid laget, ambition och engagemang. Tillsammans vill vi växa och samtidigt få våra anställda att växa. Detta gör vi genom att utvecklas och utmanas, både på varierande uppdrag och genom utbildning, men framförallt genom vårt eget nätverk av duktiga konsulter. Hos oss arbetar ett brett spektrum av konsulter, från juniora personer som är i början av sin karriär till mer seniora personer som har mycket erfarenhet att dela med sig av. Tillsammans har vi skapat en arbetsmiljö med högt i tak och utrymme för personlig och teknisk utveckling. Idag är vi ca 180 anställda inom koncernen men vår målsättning är att bli fler. Tillsammans lär vi oss och utvecklas och skapar vi ett arbetsklimat som präglas av gemenskap. Kika in på vår hemsida om du vill veta mer: www.lexiconitkonsult.se

Dela detta jobb

NOC-Tekniker med kompetens inom Linux sökes för långt uppdrag!

Lexicon IT-konsult