itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

IT-bemanning är ett Stockholmsbaserat IT-konsultföretag, specialiserat på att leverera kvalitativ kompetens inom området IT-support, IT-drift samt IT-rekrytering. Vi är ett personligt IT-konsultföretag som värdesätter den enskilda konsultens egenskaper. Har du de rätta egenskaperna - social, driven och tävlingsinriktad så kan vi ge dig de rätta förutsättningarna för ett roligt, stimulerande och utvecklande arbete som konsult hos någon av våra kunder.

IT-bemanning är ett dotterföretag till IT-konsultföretaget Xperta AB och som är specialiserade inom området IT-infrastruktur.

Till vår kund söker vi en NOC tekniker med tidigare yrkeserfarenhet från främst Linux, men även Windows förekommer. Rollen innebär 3-skift med dag, kväll och nattpass. Rollen är ett så kallat hyrköp, där man under 6 månader kommer vara anställd hos IT-bemanning för att sedan övergå i anställning hos kunden.

Rollen innebär:

• 24/7/365 monitorering, övervakning av - Utrustning vid vägkant såsom kameror, lasers, radioenheter, multi lane controller(server), strömförsörjning samt nätverkskommunikation.

• Hanterar ca 230 stationer i Portugal, Sverige och Norge med ca 50 000 alarm per månad

Huvudsyftet med NOC:

• NOC agerar på alla larm som uppstår, registrerar ett ärende i ett ärendehanteringssystem, felsöker utrustningen, utför åtgärder för att återupprätta funktionalitet, kommunicerar med kund (båda via mail och telefon), eskalerar till 2nd line, verifierar funktionalitet, samt återkopplar lösningen till kund.

• Förutom den dagliga incident-hanteringen sammanställer NOC statistik, där antalet incidenter, rapporteras, dess SLA-tiders upprätthålles samt dess lösning.

För att lyckas i rollen

Du behöver vara en flexibel person med stark arbetsmoral och förmåga att självständigt ansvara för din arbetsdag. Då det är 3-skift ställer det höga krav på dig som individ och din förmågan att hantera långa arbetspass och ställa om från dag/kväll/natt. I gengäld så får du (i snitt) kortare arbetsveckor och längre sammanhängande ledighet. Då det är korta SLAér så behöver du har god prioriteringsförmåga och vara stresstålig.

Vidare behöver du ha

• Yrkeserfarenhet från Linux
• Baskunskap inom POSIX
• Kommunicera på svenska och engelska i tal/skrift obehindrat

Meriterade med
• Erfarenhet av Scripting så som bash, python, perl eller ruby.

Vi kommer lägga stor vikt vid din personliga lämplighet.

Låter det intressant?

Skicka in din ansökan idag! Urval sker löpande.

 

NOC tekniker med kunskap inom Linux

Ansök nu

Dela detta jobb