itjobb.se

NOC-tekniker till GlobalConnect!

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2020-11-28

Ansök nu

NOC-tekniker till GlobalConnect!

GlobalConnect har som mål att erbjuda den bästa infrastrukturen och närliggande tjänster för det digitala hållbara samhället. För att det ska vara möjligt behöver dom ett team med riktigt vassa NOC-tekniker som arbetar målinriktat med att företagets fibernät ska hålla vad det lovar.

Om tjänsten

Academic Work söker nu en NOC-tekniker med nätnära kunskaper till GlobalConnect i Uppsala/Stockholm. Du kommer arbeta med driftövervakning av företagets brett utbyggda fibernät samtidigt som du stöttar andra delar av organisationen, en mycket viktig uppgift för att GlobalConnect ska kunna nå sina kvalitetsmål. Teamet består av 5 personer som är placerade i Uppsala och Stockholm. Du kommer i den här rollen arbeta med varierande arbetsuppgifter tillsammans med kollegor som verkligen värderar att ha kul på jobbet!

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos GlobalConnect. Uppdraget kommer att vara på heltid och kommer pågå fram till maj.

Arbetsuppgifter

Som NOC-tekniker kommer du arbeta med driftövervakning av GlobalConnects nät där mycket av ditt fokus ligger på att leda felsökningar.

Du kommer exempelvis att:

• Arbeta med incidenthantering samt koordinera tekniker

• Skriva rapporter samt arbeta med uppföljningsarbete

• Planera och utföra planjobb

Vi söker dig som

• Har en eftergymnasial utbildning inom nätverk

• Har god datavana för att kunna hantera ärenden snabbt och effektivt

• Har tidigare arbetslivserfarenhet som gett dig nätnära kunskaper

• Har mycket goda kunskaper i engelska och svenska i både tal och skrift

• Har certifiering inom nätverk

Det är meriterande om du har:

• Arbetat i C# och/eller Python

• Tidigare erfarenhet av incidenthantering

Då du dagligen kommer jobba med att lösa problem så ser vi att du är ihärdig i din jakt på dom bästa lösningarna. Även om du alltid jobbar tillsammans med minst en annan kollega så kommer du genomföra dina uppgifter självständigt. Detta ställer krav på din självgående förmåga och vi tror även att du är orädd som person.

Övrig information

Start: Omgående

Lön: Timbaserad månadslön

Omfattning: Heltid, 8-17

Placering: Centrala Uppsala

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och GlobalConnect har som önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Dela detta jobb

NOC-tekniker till GlobalConnect!

Academic Work