itjobb.se

NoCV developer: java

Ansök nu

NoCV developer: java

Just nu söker vi efter ytterligare utvecklare med fokus på Java till vårt härliga Malmö-kontor. För oss är det viktigt att hitta rätt person som vi gillar (och som gillar oss, såklart!) vilket kan innebära att vi anställer en eller flera. Jag hoppas att du känner att du är en av dem!

 Att jobba hos oss

På Human IT sätter vi våra anställda i fokus. Vi vill växa tillsammans och värdesätter engagemang och ambition.

För oss är det därför viktigt att du får chansen att vara med och påverka vägen framåt. Vi jobbar ständigt på att hitta nya sätt att nå detta- ta ett snack med chefen, vänd dig till lokala fackklubben eller sälj in din idé till VD:n. 

I utbyte erbjuder vi en chans till kompetens- och karriärsutveckling genom varierande och utmanande uppdrag, tillgång till utbildningar, flexibilitet och vårt eget nätverk av kunniga konsulter. Hos oss arbetar allt från nyutexaminerade tekniker till specialister som tillsammans skapar en miljö med högt i tak och utrymme för personlig och teknisk utveckling. Vi har såklart även ett team av interna medarbetare för att stötta dig!

Vår ledstjärna i rekryteringen är att anställa dem vi tror på och det skapar ett driv för oss att träffa våra konsulter genom olika aktiviteter på eller utanför kontoret, med socialt eller kompetensutvecklande fokus.

Passar jobbet dig?

Vi söker moderna Javautvecklare, gärna med bred repertoar. Du kan hålla dig långt bak i stacken men känner även att de mjuka frontend-delarna lockar. Detta innebär att du har arbetat eller vill arbeta med moderna JavaScript-ramverk eller erfarenhet av C/C++. Dessutom är agila metoder, testdriven utveckling och snusfin kod är bevingade ord i din värld.  
Många av våra uppdrag innebär arbete med t.ex. Java, Java EE, Rest, Spring/Spring boot, Hibernate (eller liknande), Json, Ajax, XM, Maven, Gradle, Apache Tomcat eller Glassfish, Subversion, Git eller andra VCS samt C/C++, Linux, JavaScript (Node, Backbone, Angular, React), MongoDB, NO SQL, T-SQL, MySQL, Jira, Confluence och Jenkins. 

Certifieringar inom något eller några ovanstående områden är meriterande.

Egentligen är det inte viktigt exakt vilka ramverk, system eller processer du jobbat med så länge ditt intresse för utveckling är genuint. Vi kan hjälpa dig med resten!

Ansökan:

Ansökan sker genom att svara på frågorna nedan och skicka in dina uppgifter, så vad väntar du på? Skicka in din ansökan redan idag!

Kontakt

Emma-Lena Gustafsson
Competence Manager, Human IT
emma-lena.gustafsson@humanit.se (vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via e-post och vill inte heller se ett cv!)

Om oss

Human IT är ett konsultbolag som erbjuder IT-konsulttjänster, lösningar och åtaganden till stora och medelstora företag i Norden. Human IT är specialiserade på Applikation, Infrastruktur, Cloud och Business Consulting. Vår verksamhet består totalt av ca 180 medarbetare i Stockholm, Göteborg och Malmö. 

Dela detta jobb

NoCV developer: java

Human IT