itjobb.se

NoCV developer: javascript

Ansök nu

NoCV developer: javascript

Just nu söker vi efter ytterligare utvecklare med fokus på Javascript till vårt härliga Malmö-kontor. För oss är det viktigt att hitta rätt person som vi gillar (och som gillar oss, såklart!) vilket kan innebära att vi anställer en eller flera. Jag hoppas att du känner att du är en av dem!

Att jobba hos oss

På Human IT sätter vi våra anställda i fokus. Vi vill växa tillsammans och värdesätter engagemang och ambition. För oss är det därför viktigt att du får chansen att vara med och påverka vägen framåt. I utbyte erbjuder vi en chans till kompetens- och karriärsutveckling genom varierande och utmanande uppdrag, tillgång till utbildningar och vårt eget nätverk av kunniga konsulter. Hos oss arbetar allt från nyutexaminerade tekniker till specialister som tillsammans skapar en miljö med högt i tak och utrymme för personlig och teknisk utveckling.

Vår ledstjärna i rekryteringen är att anställa dem vi tror på och det skapar ett driv för oss att träffa våra konsulter genom olika aktiviteter på eller utanför kontoret, med socialt eller kompetensutvecklande fokus.

Du som söker

Du får gärna ha en relevant utbildning men det är inte ett krav. 
Du ska däremot tycka om att lära dig nytt och tycka att utveckling är riktigt roligt! 

Du får gärna ha erfarenhet av:
JavaScript (Angular, React, Vue eller Node.js)
PHP, Java eller Ruby 
Erfarenhet av NoSQL 

Det är fördelaktigt om du har:
Erfarenhet av Serverprogrammering
Erfarenhet av Molnlösningar 
Erfarenhet av DevOps/Arkitektur

Är du social, utåt och tycker om att träffa nya människor? Tycker du dessutom om att lösa problem och ständigt utvecklas - då är jobbet helt rätt för dig.

Ansökan:

Här kan du skicka in din ansökan utan att bifoga ditt CV. Svara på frågorna i ansökningsformuläret och skicka in för att visa ditt intresse. Hoppas vi hörs!

Vi intervjuar och anställer fortlöpande under annonseringstiden så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Kontakt

Emma-Lena Gustafsson
Competence Manager, Human IT
emma-lena.gustafsson@humanit.se

Om oss

Human IT är ett konsultbolag som erbjuder IT-konsulttjänster, lösningar och åtaganden till stora och medelstora företag i Norden. Human IT är specialiserade på Applikation, Infrastruktur, Cloud och Business Consulting. Vår verksamhet består totalt av ca 180 medarbetare i Stockholm, Göteborg och Malmö. 

Dela detta jobb

NoCV developer: javascript

Human IT