itjobb.se

Trivs du när ditt arbete gör livet lättare för andra? Vill du göra skillnad varje dag, på riktigt? Då kan detta vara jobbet för dig!
Vi söker nu för kunds räkning Nordisktalande kundtjänstmedarbetare.

Rollen
På kundtjänstavdelningen jobbar du varje dag med att erbjuda kunderna en service utöver det vanliga. Rollen innebär att ta emot inkommande samtal från kunder och hjälpa kunderna med deras frågor som exempelvis abonnemangsfrågor, fakturafrågor och teknisk support.
Vi ser att du förhoppningsvis är intresserad av ett långsiktigt arbete där vi gärna ser att du som medarbetare utvecklas i rollen och har viljan att ta mer ansvar.

Din profil
Vi söker dig som vill ingå i ett team där service och kvalitet är en viktig del i vardagen. Du har eget ansvar för att arbetsuppgifterna blir gjorda vilket ställer krav på att du har egen drivkraft och vågar ta egna initiativ. Vi tror att du är noggrann, serviceinriktad och har viljan att utvecklas på din arbetsplats. Du har en gymnasial utbildning och besitter goda kunskaper inom Norska eller Danska, Svenska och Engelska.

Bra att veta!
Låter detta som en tjänst som skulle passa dig? Då vill vi att du söker tjänsten via länken nedan. Då vi har ett löpande urval till tjänsten är det viktigt att du skickar din ansökan så fort som möjligt för att öka dina chanser att komma med i urvalsprocessen.

Intresserad?
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Sara Rönneberg Carr på telefon 031 53 42 60.
Välkommen med din ansökan!

Logga

NORDISKTALANDE KUNDTJÄNST MEDBARBETARE SÖKES!

Företag Temp Team
Ort
Kategorier
Utgår

2019-10-18

Ansök nu

Dela detta jobb