itjobb.se

Norsktalande supporttekniker

Företag Modis Sweden AB
Ort
Utgår

2019-11-21

Ansök nu

Norsktalande supporttekniker

Norsktalande supporttekniker

Modis söker nu dig som vill utvecklas i karriären, har ett socialt sätt, gillar problemlösning och att hjälpa andra! Vi letar nu efter en norsktalande supporttekniker för uppdrag hos vår kund som sitter i nya moderna lokaler i Solna.

Som medarbetare i servicedeskteamet ansvarar du tillsammans med dina kollegor att lösa supportärenden för företagets kunder. Du tar emot ärenden via telefon och mail. Du arbetar med frågor gällande Microsoft Exchange, Network drive, mobilsupport eller övriga slutanvändarärenden. Du kommer tillsammans med dina kollegor arbeta enligt ITIL och i rollen som servicedeskmedarbetare finns stora möjligheter att specialisera sig inom olika områden på sikt.

Din profil

  • Tidigare erfarenhet av IT support
  • Kunskaper i Windows 7,8, och 10
  • Active Directory
  • MS Office Suite
  • Office 365
  • Citrix och Exchange
  • Grundläggande kunskaper Windows server
  • Linux och ITIL

Du utrycker dig väl i tal och skrift på norska, svenska och engelska.

Detta är en mycket spännande tjänst på ett där du får ta eget ansvar och vara med och påverka din vardag.

Du är en lagspelare som är social, kommunikativ och som trivs med att hjälpa andra, både kollegor och användare. Du är en serviceminded problemlösare med ett gediget intresse för IT. Du är lättlärd och kan snabbt sätta dig in i nya system och tekniker. Tjänsten är på heltid med start så snart som möjligt.

Vi erbjuder

Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång och vi vill att det ska märkas. Som anställd hos Modis får du möjlighet att ta del av en rad olika förmåner och goda anställningsvillkor. Vi introducerar dig i vår verksamhet, vårt nätverk och hos våra kunder. Dina synpunkter värdesätts och för att hålla oss i framkant är du aktiv i Modis affärsutveckling och tillsammans skapar vi erbjudanden till marknaden. Genom att bli vår kollega kommer din vardag som konsult vara varierad med uppdrag i olika projekt i diverse branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.  Dessutom ordnar vi regelbundet trevliga gemensamma träffar och roliga aktiviteter.

Modis levererar en bred bas av tjänster och kompetenser inom IT/Teknik-konsult- och specialistmarknaden. Vår verksamhet har sin grund i våra värderingar och våra tjänster präglas av snabbhet, enkelhet och kvalitet. Modis finns representerade i USA, Kanada, Europa med över 100 kontor och med mer än 600 000 kollegor i uppdrag varje dag.

Låter detta intressant?

Vid frågor gällande rollen kontakta Åsa Åkerlind, Business Manager på telefon 073-684 71 40

Dela detta jobb

Norsktalande supporttekniker

Modis Sweden AB