itjobb.se

På Naviga får du jobba med att utveckla deras plattform inom Content Creation och Presentation. Navigas globala organisation levererar våra lösningar till mediekunder runt om i världen. Vi möjliggör oberoende journalistik med kraftfull, intuitiv teknik som inte är i vägen utan låter människor göra sitt arbete.

Om tjänsten

Naviga söker en ny kollega till sin platform services-team för att hjälpa dem att utveckla deras tjänster, förbättra användar- och utvecklar-upplevelsen, och skapa nästa generation av innehållstjänster. 

Om du brinner för att utveckla skalbara och innovativa applikationer för världens mediebolag är det här en både spännande och utmanande möjlighet.  

Vi trivs med att använda modern teknik, att hålla oss uppdaterade och ständigt leta efter sätt att förbättra våra produkter och processer. Som kompetensutveckling och gemensam aktivitet har vi en “hackdag” varannan vecka där man kan välja en teknologi eller ett ämne att fördjupa sig inom, rent teoretiskt eller praktiskt genom att hacka ihop något. Vi arbetar främst med Go och bygger hela vår plattform internt i Kalmar. 

Vårt team är i blandade åldrar, många har familj och alla uppmuntras att hålla en sund balans mellan arbete och fritid. Utöver det finns ett generöst friskvårdsbidrag och friskvårdstimme för att tillåta träning på arbetstid. 

Just nu arbetar alla hemifrån. Att vara tillsammans på kontoret är viktigt för oss, men det kommer även efter Covid finnas utrymme för hemarbete. 

Arbetsuppgifter och ansvar 

  • Arbeta med den övergripande livscykeln för våra applikationer, från design till implementering, dokumentation och driftsättning. 

  • Samarbeta med andra team med systemarkitekter, utvecklare, devops och support. 

  • Utbilda, hjälpa och supportera andra team och kollegor. 

  • Hålla dig uppdaterad kring ny teknik och best practices. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är engagerad i utveckling och är intresserad av att både hitta förbättringar och jobba med nya idéer. Du stimuleras av svårlösta problem och använder din erfarenhet och kreativitet för att snabbt hitta nya lösningar.  

Vi tror att du är en driven utvecklare med fokus på webbteknik. Du tycker om att utvecklas tillsammans med dina kollegor och att samarbeta med närliggande team. På jobbet är du självgående men vi ser även att du är noggrann, ansvarstagande och nyfiken som person. 

För oss är formell utbildning relevant, men det viktigaste är du som person och ditt engagemang. 

Kunskapskrav 

  • 3-5 års erfarenhet som programmerare 

Då vi arbetar i en internationell miljö med globala möjligheter är det av stor vikt att du kan kommunicera på både svenska och engelska. 

Följande saker är inget krav, men ses som meriterande: 

  • Erfarenhet av programmeringsspråket Go 

  • Kunskap om AWS tjänster 

  • Erfarenhet av att designa applikationer för cloud-miljöer 

  • Erfarenhet av Docker 

Vilka är vi?

Vi är ett innovationsdrivet team i Kalmar som arbetar i en större global organisation som levererar våra lösningar till några av världens starkaste mediahus.

Vi möjliggör oberoende journalistik med kraftfull, intuitiv teknik som låter människor göra sitt arbete så smidigt som möjligt. Det är en snabb, utmanande och nytänkande bransch som hela tiden måste följa med tekniken som användarna förväntar sig.

Kika här: http://jobs.contentlab.tech/

Om arbetsgivaren

Naviga är den ledande leverantören av programvara och tjänster för den globala medieindustrin. En stor del av den media du läser dagligen har producerats eller presenterats via våra plattformar. Vi har funnits i Kalmar under lång tid som varumärket Infomaker. År 2018 tog vi steget för att bli en global aktör och bytte samtidigt namn till Naviga. 

Vi har nyligen flyttat till ett helt nyrenoverat kontor i den gamla brandstationen i centrala Kalmar. 

Med huvudkontor USA och regionala kontor över hela världen är Naviga en pålitlig partner som jobbar med över 2 500 nyhetsmedier, TV- och radiosändningar, tidskrifter, finansiella tjänster och företagskunder i 45 länder. 

Läs mer på: www.navigaglobal.com 

Om Kalmar 

Kalmar växer med raketfart. Bostadsområden växer. I Kalmar bor du bekvämt och du har aldrig långt till affärer, vård och skola utan att tappa kontakten med stadspuls eller vattnet. Våra fräscha lokaler ligger mitt i vackra, centrala Kalmar och du når evenemang, kultur och natur via cykel om du vill

Hur du ansöker

I denna rekrytering samarbetar Naviga med Telin och du söker tjänsten via telinrekrytering.se

Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Vi tar ej emot ansökningar via e-post på grund av lagstiftningen GDPR. För att din ansökan skall vara giltig, vänligen registrera dig och ansök via vår hemsida.

Har du frågor eller vill veta mer är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Linda Petersson på telefon 070-377 45 74 eller e-post linda@telinrekrytering.se

Funderar du på att flytta till Kalmar län kan det vara bra att känna till att det finns extra stöd och vägledning att få. På flyttahit.nu kan du bland annat läsa mer om regionen, våra kommuner, se lediga bostäder och få en kontaktperson. Flyttahit.nu är ett samarbete mellan Kalmar läns kommuner och Region Kalmar län.

Välkommen med din ansökan!