itjobb.se

För dig som är intresserad av att arbeta och utvecklas i en teknisk miljö är möjligheterna på Forsmark stora. Nu är Forsmark mitt uppe i en spännande fas med stora tekniska utmaningar vilket leder till att de behöver utöka IT-avdelningen med tre applikationstekniker. Med ett brinnande intresse för IT, det stora drivet och viljan att lära sig mer tror vi att du som har en gymnasieutbildning inom IT kommer trivas som handen i handsken i denna roll. Så passa på och sök tjänsten redan idag!

OM TJÄNSTEN

Academic Work söker för Forsmarks räkning tre applikationstekniker. Forsmarks IT-avdelning består av två avdelningar där du kommer att arbeta på förvaltnings- och utvecklingsavdelningen. För närvarande arbetar det inga applikationstekniker på avdelningen utan detta är en ny roll där du kommer att få goda möjligheter att lära dig dina arbetsuppgifter av dina kollegor. Du behöver inte ha någon tidigare arbetslivserfarenhet eller eftergymnasial utbildning för denna tjänst utan här värdesätter vi dina persoliga egenskaper och ditt intresse för IT.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Forsmark. Uppdraget kommer att vara på heltid och du kommer att bli anställd i 6 månader till en början, med goda möjligheter att bli förlängd ytterligare 6 månader förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

ARBETSUPPGIFTER

Som applikationstekniker kommer du att ha många kontaktytor och samarbeta tätt med databasadministratörer och systemarkitekter.

Du kommer till exempel att:

 • Verifiera applikationer och samla in information för att kunna integrera det i nya system

 • Ha kontakt med systemägaren för att veta vilka testfall du ska ta fram för analys

 • Dokumentera resultat och ta beslut kring vilka provprogram som ska användas

Tjänsten passar dig som brinner för IT och alltid vill lära dig lite mer. Du tycker att noggrannhet är viktigt i ditt arbete och du trivs med att arbeta strukturerat och metodiskt för att uppnå dina uppsatta mål. Visar du framfötterna och är intresserad av att göra en intern karriär på Forsmark kan det finnas möjlighet för det på sikt.

VI SÖKER DIG SOM

 • Lägst har en gymnasial utbildning

 • Har ett brinnande intresse för IT

 • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska då det krävs för kommunikation och dokumentation

Det är meriterande om du…

 • Har studerat IT på gymnasienivå

 • Har erfarenhet av administrativt arbete eller dokumentation sen tidigare

Som person är du social och samarbetar gärna tillsammans med andra. Du driver ditt arbete framåt och tar ansvar för att dina arbetsuppgifter leder i målets riktning. När du stöter på problem ser du möjligheterna och försöker att finna den bästa lösningen. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och ditt intresse för IT.

ÖVRIG INFORMATION

Tjänsten är säkerhetsklassad vilket innebär att en säkerhetsprövning kommer att genomföras innan anställning. Säkerhetsprövningen omfattar registerkontroll samt säkerhetsprövningssamtal i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövningen kommer ett drogtest att genomföras.

 • Start: Augusti/September

 • Omfattning: Heltid

 • Placering: Östhammar

 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Forsmarks önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sun01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

 • Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

INFORMATION OM FÖRETAGET

Forsmarks kärnkraftverk är en av de största elproducenterna i Sverige. Kraftverket ligger cirka 15 mil nordost om Stockholm, vid Upplandskusten i norra Roslagen. Vi är en av de största arbetsgivarna i Östhammars kommun. Forsmark är Sveriges yngsta kärnkraftsanläggningar och en del av Vattenfall. Vattenfall ägs till 100 procent av svenska staten och är en av Europas största elproducenter.

Nu söker vi dig med gymnasiekompetens och IT-intresse till en lärorik tjänst hos Forsmark!

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2018-08-31

Ansök nu

Dela detta jobb