itjobb.se

Passionerad Projektledare sökes!

Företag BnearIT AB
Ort
Utgår

2019-10-21

Ansök nu

Passionerad Projektledare sökes!

Är du intresserad, engagerad och nyfiken på ny teknik? Vill du jobba med roliga och intressanta uppdrag i framkant när det gäller SOA och IoT? Då kan du vara vår nya kollega!

På BnearIT jobbar vi med att göra våra kunder till hjältar. Vi är pålitliga doers, och vi bryr oss. Vi outsourcar inte vidare. Vi använder tekniknära systemutveckling för att skapa innovativa lösningar som genererar mätbar effekt och värde. Vi levererar nationellt och internationellt.

Nu behöver vi också förstärka vår projektledningsförmåga och det är där Du kommer in i bilden. En del av våra uppdrag driver vi från våra egna lokaler som projekt inom forskning och utveckling samt projekt inom BnearIT:s egen produktutveckling. Andra uppdrag gör vi som kompetensförstärkning ute hos våra kunder där vi bidrar med vår kompetens under kunders ledning och styrning. Oavsett vilket så söker vi nu passionerade och erfarna projektledare till våra uppdrag. Vi ser gärna kvinnliga sökanden då vår bransch är alltför dominerad av män.

Vi är ett härligt gäng arbetskollegor med en tillåtande och öppen atmosfär och arbetsmiljö.

Vi har kollektivavtal och sjukvårdsförsäkring.

Arbetsuppgifter

Projektledning av IT-projektets alla faser. Ansvar för kundkontakter och kunddialog med avseende på det uppdrag som levereras. Ansvar för att ta fram underlag för fakturering och uppföljning gentemot interna styrgrupper. Ansvar för projektekonomin och för att se till att projektmedlemmarna mår bra.

Vem är du?

Du har arbetat med projektledning några år och har erfarenhet från projekt med minst fem personer. Du är en person som tycker om att utmana dig själv och prova nya saker. Du har en positiv attityd (säger ”ja” först och frågar därefter om förutsättningarna) och vill gärna hjälpa dina kollegor precis som du själv kan be om hjälp när det behövs.

Vi ser fram emot att träffa dig.

Dela detta jobb

Passionerad Projektledare sökes!

BnearIT AB