itjobb.se

Ny roll som tech lead till InternalCars!

Ansök nu

Ny roll som tech lead till InternalCars!

Är du redo för nya utmaningar, och söker både kontinuitet och en roll där du får vara drivande i utvecklingsarbetet? Nu har du chansen att bli InternalCars nya Tech Lead där du tillsammans med dina kollegor är med och skapar det bästa systemet för Nordens bilhandlare. Du välkomnas till ett mindre bolag där du är delaktig i alla steg av den tekniska utvecklingen. Rollen passar dig som har en lång erfarenhet av systemutveckling och som vill vara drivande i att skapa det bästa systemet inom branschen. Välkommen in med din ansökan redan idag!

Om tjänsten
InternalCars driver en molnbaserad tjänst för bilhandlare och generalagenter. Systemet används för test, hantering och försäljning av begagnade bilar, inbytesbilar och leasingbilar inom branschen. Systemet har växt och InternalCars har idag flera stora kunder bland annat Volkswagen Group, BMW Sverige och Din Bil-koncernen.

Idag består företaget av sju personer placerade i Linköping, Örebro och Stockholm. Företaget satsar på att växa och nu söker vi en Tech Lead med placering antingen i Linköping eller Örebro. Som Tech Lead kommer du driva projekt inom exempelvis uppgraderingar av system eller projekt där du sätter upp nya processer för kunder, utefter deras önskemål. Du ansvarar för att den tekniska avdelningen fullföljer sitt uppdrag samt säkerställer en säker och effektiv leverans mot kund. Det här är den perfekta rollen för dig som trivs med att leverera tekniska lösningar till kund. Du är en lagspelare som hugger i och hjälper utvecklarna när det behövs för att kunna ta kundprojekten i mål.

Du blir erbjuden

 • Möjligheten att arbeta på ett start-up bolag med god lönsamhet och stark ekonomisk stabilitet. Du välkomnas till ett entreprenöriellt företag i tillväxt där du får vara med och bygga verksamheten framåt.

 • En ny roll där du har ansvar för InternalCars systemlösningar och där du får arbeta med spännande projekt mot stora kunder inom branschen

 • Möjligheten att arbeta med ett eget system som du förvaltar och utvecklar för framtiden

 • En roll där du får god insikt i hela verksamheten samt stora möjligheter att påverka utformningen av ditt arbete.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos InternalCars.

Arbetsuppgifter

 • Leda projekt vid uppgraderingar och anpassningar av system för befintliga kunder

 • Genomföra och leda förstudier av kundens behov samt presentera lämplig lösning

 • Skapa projektplaner

 • Arbeta med teknisk problemlösning gällande företagets systemlösningar

Vi söker dig som

 • Har en eftergymnasial utbildning inom IT.

 • Har minst 5 års erfarenhet av av systemutveckling.

 • Har goda kunskaper inom Microsoft-programmeringstekniker.

 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift.

Som person är du:

 • Problemlösande

 • Flexibel

 • Självgående

Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid.

Omfattning: Heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning.

Arbetstider: Dagtid med flex.

Placering: Centrala Linköping eller Örebro.

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Internal Cars önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget
InternalCars är ett svenskt SaaS-bolag som levererar en molnbaserad tjänst som underlättar för bilhandlare och generalagenter att hantera sina flöden av begagnade bilar, inbytesbilar och leasingbilar. De tillhandahåller ett professionellt system för test, hantering och försäljning av bilar hos sina kunder. Systemet lanserades 2011 och har blivit väldigt populärt och idag är över 1400 bilhandlare anslutna till systemet i flera nordiska länder.

Dela detta jobb

Ny roll som tech lead till InternalCars!

Academic Work