itjobb.se

Nu söker vi dig med intresse för IT och driftledning! Har du tidigare erfarenhet av kundservice och vill jobba på ett av Sveriges största telekombolag? Ta chansen att söka idag då vi arbetar med löpande urval!

OM TJÄNSTEN

Academic Work söker för vår kunds räkning en driftledare till deras supportavdelning.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig 6 månader framöver.

ARBETSUPPGIFTER

Som driftledare kommer du att planera, följa upp och medverka till utveckling av den dagliga driften för enheten som du arbetar på. Du ansvarar för att nyanställda får rätt introduktion och utbildning samt ser till utbildningsbehovet hos resterande personal. Inom avtalad SLA hanteras ärenden som inkommer och vid kundeskaleringar agera första eskaleringsinsats. Du säkerställer enhetens bemanning och deltar i kontinuerlig utvärdering och utveckling av rutiner och system bland annat för att ständigt förbättra kvalitet och effektivitet.

Du kommer till exempel att:

 • Schemalägga och planera bemanning

 • Planera och genomföra introduktion av nya medarbetare

 • Hantera eskaleringar

 • Arbeta aktivt med analys och kravställning på förbättringar av processer där enheten ingår samt de system som används

 • Arbeta operativt med de arbetsuppgifter som ingår i enhetens verksamhetsområde utifrån behov

VI SÖKER DIG SOM

 • Har erfarenhet från motsvarande arbetsuppgifter med kundservice i fokus

 • Har grundläggande kunskaper inom IT och främst inom nätverk, LAN/WLAN, exempelvis förvärvat från utbildning eller tidigare arbete

 • Är obehindrad i svenska och engelska då arbetsuppgifterna kräver det

Som person har du ett naturligt driv och tar initiativ till att leda gruppen framåt. Du tar reda på frågor som kan dyka upp vid en supportavdelning och arbetar på så sätt proaktivt. Vi tror att du är flexibel och kan anpassa dig till situationer som dyker upp och hantera det självständigt. Vidare har du ett affärsmässigt tänk för att utveckla gruppen och arbetssättet och är relationsskapande.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: 20 augusti

 • Omfattning: Heltid, konsultuppdrag 6 månader

 • Placering: Kista

 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

 • Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

Nya utmaningar inom support?

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2018-08-30

Ansök nu

Dela detta jobb