itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Har du förmågan att bibehålla ett helikopterperspektiv samtidigt som du dyker in i detaljer? Är du personen som får med dig dina kollegor i ett uppdrag och kan anpassa dig efter vad situationen kräver? Välkommen att söka tjänsten som citrixspecialist hos oss!

Det här är ditt uppdrag

Som specialist utvecklar och förvaltar du miljön där vi kombinerar windowsmiljö med citrixprodukter. I arbetet ingår både att kortsiktigt ta hand om, analysera, förstå och lösa komplexa fel, samtidigt som du långsiktigt arbetar med att hitta nya smarta lösningar för att förbättra befintliga system. Vanliga arbetsuppgifter innebär installation, uppgradering och konfiguration. Då vår miljö växer har vi hela tiden ett fokus på automatisering, där scriptning är ett viktigt verktyg för dig.

Du omvärldsbevakar för att hålla dig uppdaterad inom ditt teknikområde. I alla dina moment som du utför har du alltid en medvetenhet kring informationssäkerhet liksom IT-säkerhet.

Det här är kvalifikationerna vi söker hos dig

För att trivas och lyckas i rollen som citrixspecialist har du:

  • Gymnasieutbildning med godkänt resultat

  • Arbetat som citrixspecialist i två år

  • Fem års erfarenhet av windowsplattformen

  • Arbetat i många olika enterprisemiljöer

  • Behärskar du svenska och engelska obehindrat i tal och skrift

Det här är kollegan vi söker

Du ser vad som behöver göras och driver självständig ditt arbete framåt. Arbetet utförs i nära samarbete med kollegor, där din goda samarbetsförmåga och din förmåga att få med dig dina kollegor i ett uppdrag kommer väl till pass.

Du har ett genuint teknikintresse och du håller dig uppdaterad på vad som händer, både vad gäller arbetsmetoder, tekniker och produkter. Du anpassar dig efter en omvärld som ständigt förändras, där både teknik och arbetsuppgifter varierar över tid.

Att växla i tempo och dyka in i felsökningar med kort varsel, samtidigt som du kan lyfta blicken och se helheten, faller sig naturligt för dig. Du är öppen och flexibel och har förmågan att tänka nytt för att utveckla ditt arbete.

Så här arbetar vi på Säkerhetspolisen

Ditt och dina kollegors uppdrag är att tillsammans skydda Sverige, vår demokrati och våra fri- och rättigheter. Dina kollegor är specialister, sakkunniga och samhällsintresserade. De vet att saker inte alltid är som det ser ut vid första anblick. Därför söker vi kollegor som bidrar med kompletterande perspektiv, kunskaper och erfarenheter som sammantaget gör oss bättre.

Det finns många olika yrken och kompetenser hos oss. Du kommer samverka med och lära mycket av andra. Du kommer också kunna arbeta och utvecklas självständigt. Både lagarbete och specialisering behövs för att förstå och hantera våra komplexa uppdrag. Det är Säkerhetspolisens ansvar att det som inte får hända, inte heller händer. Oavsett arbetsuppgift är du med och utvecklar Sveriges säkerhet.

Så hjälper vi varandra att utvecklas

Som medarbetare förväntas du ta egna initiativ för att utvecklas inom ditt område. Du har nära kontakt med din chef för att diskutera din och vår gemensamma utveckling. Vilka behov har vi och i vilken riktning vill du utvecklas?

Kombinationen lagarbete och egen drivkraft ger dig en stabil bas för att gå vidare när du är mogen för det. Det är vår modell för att ligga i framkant och helst före i utvecklingen generellt.

Vi strävar efter balans mellan arbetet och livet utanför. Vi premierar hälsa och erbjuder träning på jobbet. Det ger dig energi och tid att utvecklas.

Anställningsvillkor och krav

Det här är en tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning. Vi tillämpar individuell lönesättning.

Du får statlig tjänstepension PA 16. Utöver det har Säkerhetspolisen ett lokalt avtal med en extra pension för våra anställda. Om du ska vara föräldraledig får du en extra föräldralön som totalt innebär 90 procent av din lön. I anställningsavtalet ingår även extra försäkring som ger ekonomiskt skydd för make, maka, registrerad partner, sambo och barn.

Svenskt medborgarskap är ett krav, då anställning vid Säkerhetspolisen innebär placering i säkerhetsklass. För anställning krävs godkänt resultat i säkerhetsprövningen med registerkontroll, som genomförs i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Vi ställer höga krav på säkerhets- och sekretessmedvetande. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras.

Så tar du kontakt med oss

Du är välkommen att ringa rekryterande chef, tfn 010-568 70 82. För information om rekryteringsprocessen, kontakta HR-enheten, tfn 010-568 70 06.

Fackliga företrädare: Polisförbundet, tfn 010-568 70 03, SACO, tfn 010-568 70 04 och ST, tfn 010-568 70 02.

Så ansöker du

Du kommer där att behöva ange en giltig e-postadress dit en länk till ansökan för tjänsten skickas)

Ansökan ska ha kommit in senast 2022-08-31.

Personuppgifterna du angivit i din ansökan behandlar vi enligt EU:s dataskyddsförordning.

Information om behandling av personuppgifter i samband med rekrytering vid Säkerhetspolisen

Övrig information

Du bör inte berätta att du sökt tjänst hos Säkerhetspolisen för andra personer än dina närmast berörda. Det beror på att vi har tjänster som omfattas av sekretess.

I den här rekryteringen använder vi arbetspsykologiska tester.

Vi har redan gjort våra val av annonskanaler. Vi undanber oss därför samtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Nyfiken citrixspecialist som vill utveckla windowsmiljöer

Ansök nu

Dela detta jobb