itjobb.se

Nyfiken integrationsutvecklare?

Ansök nu

Nyfiken integrationsutvecklare?

2021- är detta året när Coronan försvinner och teknologin tar över världen? Kanske, kanske inte. Oavsett vad som händer detta år så är en sak säker, i rollen som integrationsutvecklare får du chansen att på riktigt vara med och jobba för en intelligentare värld där teknologi stärker individer, affärer och samhällen. För att trivas i rollen tror vi att du är utvecklare inom .net i grunden och har goda kunskaper inom backend integrationsutveckling, och trivs med att använda Azure som ett av dina främsta verktyg. Företaget ligger långt fram kompetensmässigt och det som utmärker ditt nya team är samarbete och ett kunskapsutbyte som gör att du ständigt utvecklas och får lära dig nya saker och tekniker. Här finns expertkunskapen och engagemanget att lösa framtidens utmaningar. Är du redo att vara med på resan?

Om tjänsten
Academic Work söker för vår kunds räkning en integrationsutvecklare inom Azure. Vår kund är ett IT-tjänstebolag som möjliggör datadriven transformation för sina kunder och strävar efter bli ledande i Norden inom affärskritiska applikationer och data i en hybrid miljö. I företaget är det högt i tak, du får möjlighet att påverka beslut, samarbeta med kompetenta kollegor och en stor frihet att påverka din egna vardag.

Som integrationskonsult kommer du arbeta i varierade projekt mot olika verksamheter vilket kommer leda till ett stort kontaktnät och en bredd i rollen. Verksamheterna är både privata och offentliga och projektens längd varierar beroende på komplexitet. Rollen innebär många samarbetsytor och du kommer arbeta både ute hos kunder och inhouse på kontoret.

I projekten kommer du att arbeta teambaserat och ditt närmsta team består av 12 personer av både integrationsutvecklare och integrationsarkitekter. Teamet är blandade både i senioritet och ålder och i grunden är alla utvecklare men går mer och mer mot DevOps och trivs med att utvecklas inom arkitektur och design. Teamet kännetecknas av att vara drivna och hjälpsamma och lagandan i projekten är hög.

Du erbjuds
Utveckla dig inom den senaste tekniken och själv vara med att påverka din utvecklingskurva. Vår kund ser långsiktigt på dig och kommer stötta din kompetensutveckling
Arbeta med motiverade, drivna och hjälpsamma kollegor som drivs av att nå gemensamma resultat. Du kan lita på att du kommer få bra stöd och introduktion av dina kollegor
Delta i olika event och fördjupa dig inom integration eller byta till ett annat specialistområde för att bredda din kompetens, du kan också få driva workshops om du vill
Uppdraget är ett konsultuppdrag för ett långsiktigt behov, där det kommer att finnas möjlighet till direktanställning på företaget på sikt om båda parter är nöjda med samarbetet. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

 • Bygga nya leverans- och affärsmodeller

 • I rollen kommer du arbeta inom affärsområdet integration och i pågående projekt som spänner över en rad olika verksamhetsområden och tekniker

 • Skapa intelligentare affärsverksamhet genom att utveckla och driva digitala lösningar, och ge stöd till kunderna i att lyckas med komplexa frågor och utmaningar

 • Fördjupa dig inom integration eller byta till ett annat specialistområde för att bredda din kompetens

I rollen kommer du få utvecklas och lära dig mer inom integration, bland annat får du utvecklas inom teknikområden som Azure, Microsoft BizTalk, IBM, TIBCO, MuleSoft samt AWS.

Vi söker dig som

 • Minst 1 års erfarenhet av systemutveckling inom .net eller systemintegration

 • Kommit i kontakt med mjukvaruutveckling, systemintegration, övervakning och drift i Microsoft Azure

 • Vill arbeta i agila projekt

 • Kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska då detta kommer användas i det dagliga arbetet

Det är meriterande, men inga krav: om du har arbetat med testdriven utveckling i Azure DevOps och har erfarenhet av integrationskomponenter, serverlösa komponenter samt publicering och hantering av APIer. Det är även meriterande om du har erfarenhet av automatisering av hel livscykel för mjukvara (CI/CD).

Som person har du

 • Hög samarbetsförmåga och trivs i en kommunikativ roll

 • Nyfiken och orädd för att lära dig nya saker

 • Självgående och driver ditt arbete framåt

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid, långsikigt

Placering: Centrala Stockholm. Vill du hellre jobba på kontoret i Göteborg, Malmö, Västerås och Örebro så finns den möjligheten också!

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Dela detta jobb

Nyfiken integrationsutvecklare?

Academic Work