itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Nyfiken systemutvecklare sökes!

Ansök nu

Nyfiken systemutvecklare sökes!

BnearIT är ledande inom systemutveckling med systemintegration och tjänstebaserade lösningar. Vår erfarenhet inom området sträcker sig 20 år tillbaka i tiden och vår samlade kompetens är omfattande. Uppdragen spänner över allt från stora systemutvecklingsprojekt inom industrin till integrationsprojekt och utvecklingsprojekt för mjukvaruproduktföretag och ren kompetensförstärkning för kunder inom privat och offentlig sektor.

Vi är ett härligt gäng arbetskollegor med en tillåtande och öppen atmosfär och arbetsmiljö. Beroende på din erfarenhetsnivå kommer du att antingen direkt gå in i kunduppdrag eller så får du under en period arbeta med interna projekt för att på så vis skolas in i vårt sätt att arbeta med systemutveckling.

BnearIT har kollektivavtal och sjukförsäkring och det gör oss till en trygg arbetsplats där formerna för anställningen är fastställda i avtalet med exempelvis arbetstider, pensionsavsättningar och försäkringar.

Att arbeta som konsult på BnearIT innebär i stora drag att arbeta konsultativt inom området systemutveckling med kunder och uppdrag som kan variera från tid till annan. I konsultrollen ingår att ansvara för sina egna arbetsuppgifter att de utförs med hög kvalitet och inom givna ramar. Det innebär bland annat att nyttja vedertagna arbetssätt för att uppnå detta. Det gäller både för arbete med kunduppdrag och för interna processer och rutiner.

Beroende på erfarenhetsnivå så finns också ett ansvar att agera förebild för medarbetare med mindre erfarenhet i såväl uppdragen och hur man arbetar med kunden som interna processer och rutiner. Erfarenhetsnivån är också en betydande faktor när det gäller förväntad leverans och självständigt arbete. Ju mer erfarenhet desto större förväntningar på leveransförmågan (kvalitet och kvantitet) således.

Ibland innebär tjänsten att göra tjänsteresor för att arbeta i projekt hos våra kunder både inom och utanför landet.

Konsultrollen innebär vidare att både kunna be om hjälp och ge hjälp till kollegor som behöver det.

Arbetsuppgifter
Som systemutvecklare på BnearIT arbetar du dagligen med spännande uppdrag och olika tekniker. Vi har fantastiska kunder och uppdrag där du får jobba med problemlösning och programmering i en mängd olika miljöer.

Vi har under åren utvecklat några egna mjukvaruprodukter som vi är riktigt stolta över. Bland annat har vi tagit fram ett valideringsverktyg för att verifiera tjänstegränssnitt på ett automatiserat sätt. Vi har också utvecklat en produkt för att underlätta hanteringen och tömning av återvinningskärl som heter Smart Recycling. Där har vi utvecklat en maskinlärningsalgoritm som med realtidsdata lär sig när det är dags att tömma återvinningskärlet. Vi har utvecklat båda lösningarna med hjälp av en mängd olika tekniker och verktyg med Java i botten. Vi har också Agila team som jobbar på såväl java som .net-plattformen – såväl större industrikunder som mindre mjukvaruprodukter.

Tekniker
Vi arbetar främst med plattformarna Java och .NET samt Javascript, HTML/CSS och Angular i front-end. Programmeringsspråken är framför allt Java och C# men det förekommer även andra språk som C/C++.

Metoder och verktyg
I de flesta uppdrag arbetar vi med Agil utvecklingsmetodik med Scrum eller Kanban eller varianter på dem.

När det gäller verktyg för ärendehantering och versionshantering använder vi bland annat JIRA, GIT och Docker.

 

 

 

 

 

 

 

 

Dela detta jobb

Nyfiken systemutvecklare sökes!

BnearIT AB