itjobb.se

För kunds räkning söker vi på Centric dig som är Office 365-specialist.
Tjänsten är placerad i Kista.

Arbetsuppgifter

I rollen som Office 365-specialist kommer du att arbeta med drift och projekt i Microsoftmiljö. Du kommer ha en viktig roll i vår kunds leveranser mot deras kunder. Du förstår fördelen med att arbeta i team och vill vara med och bidra till vår kunds positiva arbetsklimat.

Det är viktigt att du gillar kontakten med andra människor och ser kommunikation som en viktig del i din vardag. Du som person är driven och van att ta ett eget ansvar för att strukturerat planera och genomföra dina arbetsuppgifter.

Din profil och kvalifikationer

  • Goda kunskaper inom Office 365
  • Goda kunskaper inom Office 365 Administration
  • Goda kunskaper inom Azure Active Directory & Exchange Online
  • Erfarenheter av Powershell           
  • Erfarenhet av Intune Online
  • Erfarenhet av Sharepoint Online
  • Erfarenhet av Skype for Business Online
  • Erfarenhet av hybrida lösningar mellan on-prem och Office 365

Vad vi erbjuder

Förutom vårt härliga gäng av konsulter och kollegor får du som anställd hos Centric alla verktyg du behöver för utvecklas i din yrkesroll. Vi sätter stort värde i att våra medarbetare utvecklas och höjer sin kompetens. Vi erbjuder därför alla våra konsulter möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan där vi bekostar såväl studiematerial samt certifieringar.

Vi med många tycker att vi är Sveriges bästa IT-företag och vi arbetar aktivt med att utveckla såväl vår interna gemenskap som våra externa nätverk. Därför genomför vi regelbundet spännande och roliga aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under trevliga och avslappnande former.

Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Melli Mehmeti på tfn: 0734-159357 eller melli.mehmeti@centric.eu.

Vi har tyvärr inte möjlighet att hantera ansökningar som inkommer via vanlig post eller e-post.

Centric är ett IT-företag med över 350 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing. Som ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa är en sak tydlig; vi tror på människor oavsett om vår kund vill hyra in vår personal eller låta oss göra hela jobbet. Vi är självklart ett auktoriserat bemanningsföretag och följer givetvis gällande kollektivavtal tecknat mellan Almega kompetensföretagen och Unionen.

OBS! Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nåt. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.

Logga

Office 365-specialist

Företag Centric
Ort
Kategorier
Utgår

2018-08-25

Ansök nu

Dela detta jobb