itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Okta Solution Engineer

Företag Advania
Ort
Utgår

2022-10-16

Ansök nu

Okta Solution Engineer

Har du tidigare erfarenhet av Identity & Access Management eller Identity Governance & Administration och söker nya utmaningar? Är du innovativ, driven och har en stor törst efter ny kunskap? Vill du vara med i vårt snabbt växande team där vi fokuserar på lagkänsla, vidareutbildning och framtidsutsikter? Då bör du söka den här rollen!

Som Okta Solution Engineer på Advania

Som konsult i vårt team jobbar du främst med Okta, men även andra av våra partnerprodukter (som Auth0, Delinea och ClearSky) kan vara aktuellt. Vi jobbar med kunder inom olika vertikaler och vi har en imponerande pipeline att hugga tag i. Som konsult jobbar du både med kundprojekt samt presales och för att klara det på ett bra sätt tror vi att du är bra på att leda ditt eget arbete och pratar väl inför andra. 

Vi är ett litet men starkt team vilket gör att vi alla hugger i där det behövs för att nå våra ambitiösa mål. 

I rollen arbetar du bland annat med att:

  • rådge våra kunder och prospects baserat på deras behov och dina kunskaper

  • agerar som expert inom IAM och IGA

  • erbjuda kunder och kollegor med både teoretiskt som praktiskt arbete

  • hålla dig uppdaterad på nya funktioner och trender inom IAM och IGA

Vi har ett nära samarbete där vi stöttar varandra och tillsammans utvecklar lösningar hos kund. Vi är ett prestigelöst gäng som delar med sig av vår kompetens. Vi jobbar nära våra partners för den bästa kundupplevelsen och för att utveckla oss själva. Vi lägger tid på vidareutbildning, certifieringar och content creation. 

Vad vi söker hos dig

För att trivas och passa i rollen hos oss har du tidigare erfarenhet och ett stort intresse för IAM (identitets- och behörighetshantering). Vi ser gärna att du har kunskap och erfarenhet av något eller några av följande:

  • Okta

  • SAML, OIDC och WS-fed

  • Microsoft ADFS

  • Active Directory, Azure AD och LDAP

  • Ping, OneLogin eller SailPoint

  • Microsoft Identity Manager 2016 (MIM2016)

Har du dessutom akademisk utbildning inom IT är det meriterande. Du kan obehindrat kommunicera och skriva på såväl svenska som engelska.

Vi tror att du är kreativ, kunskapstörstande och problemlösare. Du har ett teknikintresse som du gärna delar med dig av. Du drivs av att sätta mål och nå dem. 

Vi ser fram emot din ansökan! 

Visa gärna ditt intresse så snart som möjligt då vi intervjuar löpande. Som en del av vår rekryteringsprocess genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, för att öka medvetenheten om våra framtida medarbetare.

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller funderingar!

Dela detta jobb

logo
Okta Solution Engineer

Advania