itjobb.se

On-site IT-tekniker till Qlosr

Ansök nu

On-site IT-tekniker till Qlosr

Om jobbet

Är du intresserad av att hjälpa människor samtidigt som du vill jobba med IT och moderna tekniska lösningar? Vill du ha en varierande vardag och omväxlande arbetsuppgifter?

Qlosr är ett snabbväxande företag med lösningar som ligger långt fram i tiden. Vi erbjuder en spännande tjänst på ett modernt företag med hög flexibilitet!

Om rollen

Som onsite-tekniker har du en varierande vardag. Du planerar själv din arbetsdag i överenskommelse med våra kunder. Uppdragen kan variera och innehålla allt från användarsupport och felsökning av applikationer och system till installation, drift och underhåll av nätverk. Du kommer få vara med och jobba med konfiguration/ändringar/anpassningar och implementationer av nya lösningar inom främst Windowsplattformen.

Du kommer även att då delta i olika IT-projekt som t ex utrullnings och implementationsprojekt.

Mellan uppdragen finns det möjlighet att lära sig mer inom olika tekniska områden på vårt huvudkontor. Här kan du utvecklas tekniskt och arbeta med mer avancerade arbetsuppgifter och felsökning. Som hjälp och stöd har du ett gäng erfarna och hjälpsamma kollegor som alltid finns tillgängliga när du behöver rådfråga.

Vi tror att du har:

  • Erfarenhet av IT-support från t ex en Servicedesk

  • Bra kunskap och erfarenhet när det kommer till Microsofts produkter och lösningar, t ex: AD och Office365

  • Grundläggande nätverkskompetens och vana av felsökning i nätverksmiljö

  • Erfarenhet av serverdrift i Windowsmiljöer (meriterande)

  • Brinnande intresse för teknik, problemlösning och människor

  • Körkort (vi tillhandahåller bil i tjänsten)

Som person ser vi gärna att du är en flexibel och social person som har lätt till att anpassa sig till nya miljöer.

Därför vill du jobba hos oss:

Qlosr är det “personliga och nära bolaget”. Vi har en fin kultur där teamkänsla och flexibilitet är grunden till vår framgång och tillväxt. Vi är ett snabbrörligt och kundfokuserat bolag med människor som trivs tillsammans och har kul på jobbet, vi har en hög medarbetar/kundnöjdhet, som vi är väldigt stolta över. Hos oss är det ont om mellanchefer men nära till kollegor.

Vi är runt 60 medarbetare och har vårt huvudkontor söder om Stockholm city, vid Telefonplan, men finns även i Göteborg, Malmö och Mälardalen.

Mer om Qlosr

Qlosr är ett snabbväxande företag med lösningar som ligger långt fram i tiden.

Vi är ett svenskt företag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Mälardalen, som erbjuder smarta och effektiva IT-lösningar till företag och skolor. Vår filosofi är att identifiera och förstå våra kunders verksamhet, behov, situation samt målbild, för att sedan hitta de bästa lösningarna. Vi har cirka 10 000 slutanvändare och mer än 50 000 elever som dagligen använder våra tjänster och plattformar. Vi har en väl viktig värdegrund och företagskultur, vår ambition är att våra medarbetare ska må bra och utvecklas. Därför erbjuder vi en stimulerande arbetsplats där vi skrattar och har roligt tillsammans. Mår vi själva bra, presterar vi bra. Presterar vi bra blir våra kunder nöjda. Nöjda kunder leder till fler nöjda kunder. Det är så vi vill ha det. Välkommen till oss!

Ansökan

I denna process samarbetar Qlosr med House of Skills. Vid frågor och ansökan går det bra att kontakta ansvarig Rekryterare Simona Daliani Poli Nilsson, 0704462904, simona@houseofskills.se

Vi går igenom ansökningar löpande, välkommen med din ansökan.

Dela detta jobb

On-site IT-tekniker till Qlosr

House of Skills