itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Onsite tekniker

Företag Thalamus AB
Ort
Utgår

2022-12-08

Ansök nu

Onsite tekniker

Din nya tjänst 

Som Onsite tekniker kommer du jobba ute på plats hos användarna för att lösa IT-ärenden. Detta innebär mycket kontakt och att hitta lösningar på plats. Du kommer ingå i ett team med Onsite tekniker med varierad bakgrund inom IT.

Ni får in era ärenden genom ärendehanteringssystem och jobbar systematiskt för att hålla ner ärendemängderna. Då ärendet har passerat firstline så är nivån högre på IT problemen och innehåller en hel del hårdvaruhantering.

För att lyckas i rollen gillar du att ta tag i ärenden själv samtidigt som du jobbar bra i team med gruppmål. Du gillar användarkontakten och att utvecklas i ditt arbete.

Hos Thalamus kommer du bli erbjuden en fastanställning med kollektivavtal som IT-Konsult. Vi lägger stort fokus på att utveckla dina kunskaper och få dig att trivas.  Certifieringsmöjligheter inom Windows, nätverk och servrar finns i takt med att du växer i din roll. Vi har även event för att lära känna varandra och tycker att kommunikation är extremt viktigt. 

Vi på Thalamus tror på en härlig gemenskap och en familjär känsla. Då du kommer jobba som IT-Konsult och vara stor del ute hos kund tycker vi att det är viktigt med trygghet. Vi erbjuder därför fast anställning och lön, där du både får trygghet när du är på och mellan uppdrag. Vi drivs av att utveckla människor och följa med deras resa inom IT och hoppas få möjligheten att träffa dig för att prata mer. 

 

Din bakgrund 

Vi ser gärna att du jobbat i någon form av servicedesk där du har vana vid ärendehantering. Att lösa IT-problem och att kunna bemöta användares IT-frågor på plats.

  

Vi värderar högt 

• Intresse inom IT 

• Jobbat inom IT-support i minst 1 år. 

• Flytande i svenska och engelska i tal och skrift. 

• Utbildad inom IT 

• Ärendehanteringssystem

• Windowsklienter (7, 10, 11) 

• Microsoft Office (Office365) 

• Hårdvara/kringutrustning 

• Active directory 

• Remote styrning 

• Arbetat enligt ITIL 

 

Du som person 

Gillar kundkontakt och att hjälpa användare på plats. Trygg i din IT-vana och att ta tag i ärenden som kommer in. Har ett IT-intresse och vilja att göra ett bra jobb. I detta jobbet krävs det att man gillar att jobba på plats på företaget.

  

Din ansökan 

Alla våra ansökningar sker via vår hemsida och intervjuer sköts löpande. 
 

Din nya arbetsgivare 

Thalamus är ett stadigt växande IT-konsultbolag som erbjuder kvalificerade IT-konsulter inom supporttekniker, onsite & drift. Vi är ett familjärt bolag som ligger ute i Alvik strand och vår huvudsakliga fokus ligger på konsultverksamhet i Stockholms län. 

Vi erbjuder månadslön, certifierings- och utvecklingsmöjligheter, där du blir fast anställd på Thalamus som IT-konsult. Våra uppdrag sträcker sig ofta under långa perioder och vid avslutade uppdrag hjälper vi dig vidare i din fortsatta utveckling. Då det är viktigt med trygghet och att vi ska få ett långt samarbete tillsammans. 

På Thalamus är gemenskap en viktig del, vilket gör att vi ordnar AW:s samt sommarfest och julbord. Så att alla konsulter kan dela erfarenheter och glädje. 

Om vi skulle beskriva oss själva skulle det vara att vi är ett glatt, kunskapsdrivet gäng vars arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang. Hoppas du vill bli en av oss! 

Keywords: first line, firstline, 1st line, ITsupport, IT-support, teknisk support, helpdesk, ittekniker, itteknisk support it-teknisk support, help desk. 

Dela detta jobb

Onsite tekniker

Thalamus AB