itjobb.se

Onsite tekniker inom IT

Företag Thalamus AB
Ort
Utgår

2021-08-23

Ansök nu

Onsite tekniker inom IT

Din nya tjänst

Vi söker en onsite tekniker som ska sköta lokal IT hos en av våra kunder i Norsborg. Här kommer du vara secondline / onsite och lösa ärenden lokalt inom mjukvara, hårdvara och nätverk. Det är en Windowsbaserad miljö, Office365 och ärendehantering. Arbetsplatsen är social och har en human och positiv atmosfär. Där du jobbar självständigt för att lösa ärenden med uppbackning av kollegor.

Tjänsten startar lugnt i mitten av augusti för upplärning men blir mer självgående i september.

Du kommer bli erbjuden en fastanställning med kollektivavtal som IT-Konsult, där vi lägger fokus på att utveckla dina kunskaper och få dig att trivas.  Certifieringsmöjligheter inom Windows, nätverk och servrar finns i takt med att du växer i din roll. Vi har även event för att lära känna varandra och tycker att kommunikation är extremt viktigt.

I din roll som supporttekniker kommer du bli en utav företagets viktigaste ansikten utåt. Du kommer att få arbeta i en tekniskt utmanande roll med variation i ärenden. För att kunna svara på kundens frågor och lösa ärendena kommer du regelbundet att samarbeta med olika delar inom organisationen. Då hög kundnöjdhet är en viktig faktor.

Vi på Thalamus tror på en härlig gemenskap och en familjär känsla. Då du kommer jobba som IT-Konsult och vara stor del ute hos kund tycker vi att det är viktigt med trygghet. Vi erbjuder därför fast anställning och lön, där du både får trygghet när du är på och mellan uppdrag. Vi drivs av att utveckla människor och följa med deras resa inom IT och hoppas få möjligheten att träffa dig för att prata mer.

Din bakgrund

Du har jobbat som supporttekniker i 2-5 år mot interna användare. Där du löst IT-infrastruktur ärenden så som hårdvara, mjukvara och nätverksproblem. Du har inga problem att hantera användare på plats och är en duktig problemlösare.

Vi värderar högt

• Intresse inom IT

• Jobbat inom IT Support  via telefon, chatt, mejl eller onsite.

• Flytande i svenska och engelska i tal och skrift.

Ett plus

• Utbildad inom IT

• Ärendehanteringssystem

• Windowsklienter (7 och 10)

• Office365

• Kringutrustning (Skrivare, dockningsstationer)

• Active directory

• Remote styrning

• Arbetat enligt ITIL

Du som person

Som person är du flexibel, social och serviceinriktad. Då du som supporttekniker har mycket kontakt med människor. Flexibel är viktig då du ska vara lösningsorienterad och hitta lösningar på användarnas problem. Har du dessutom ett IT intresse och gillar att lära dig så har du de viktigaste delarna för att trivas på jobbet.

Din ansökan

Alla våra ansökningar sker via vår hemsida och intervjuer sköts löpande.

Din nya arbetsgivare

Thalamus är ett stadigt växande IT-konsultbolag som erbjuder kvalificerade IT-konsulter inom supporttekniker, onsite & drift. Vi är ett familjärt bolag som ligger ute i Alvik strand och vår huvudsakliga fokus ligger på konsultverksamhet i Stockholms län.

Vi erbjuder månadslön, certifierings- och utvecklingsmöjligheter, där du blir fast anställd på Thalamus som IT-konsult. Våra uppdrag sträcker sig ofta under långa perioder och vid avslutade uppdrag hjälper vi dig vidare i din fortsatta utveckling. Då det är viktigt med trygghet och att vi ska få ett långt samarbete tillsammans.

På Thalamus är gemenskap en viktig del, vilket gör att vi ordnar AW:s samt sommarfest och julbord. Så att alla konsulter kan dela erfarenheter och glädje.

Om vi skulle beskriva oss själva skulle det vara att vi är ett glatt, kunskapsdrivet gäng vars arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang. Hoppas du vill bli en av oss!

 

Dela detta jobb

Onsite tekniker inom IT

Thalamus AB