itjobb.se

Onsite tekniker till välkänt företag

Företag Tavana IT AB
Ort
Utgår

2020-07-25

Ansök nu

Onsite tekniker till välkänt företag

Är du vår nästa Onsite tekniker? Just nu söker vi en onsite tekniker till vår kund i centrala Stockholm. Rollen som onsite tekniker är väldigit med goda karriärsmöjligheter hos en välkänd kund. Ta nästa karriärssteg och skicka in din ansökan för tjänsten redan idag!

HUR SER EN ARBETSDAG UT?

Som onsitetekniker går du ut till användarna och hjälper dem på plats. Det är en bred roll där du agerar ”spindeln i nätet”. Du får vara med och lösa mer komplicerade ärenden som helpdesken behövt eskalera vidare. Du kommer att få jobba med felsökning av program och applikationer, ominstallationer och konfigurering av klienter, enklare felsökning av nätverk, routrar och switchar samt felsökning av skrivare, mobiltelefoni och mailsystem. Det är en roll som medför mycket ansvartagande samt utveckling & karriärsmöjligheter inom företaget.

INFORMATION:

Plats: Stockholm

Befattning: Heltid 100%

Lön: Enligt överenskommelse

VEM SÖKER VI?

Vi söker dig med stort driv, ett brinnande intresse för IT och erfarenhet av att arbeta med IT-support. Du är van vid att arbeta med olika ärendehanteringssystem samt att jobba mot uppsatta mål. Vi ser gärna att du har kunskaper av support inom Windowsmiljö, MS Office, Active Directory, SCCM och Exchange. Du har grundläggande teknisk kunskap och erfarenhet av att lösa inkommande ärenden självständigt, via remote desktop eller på plats. Du kan förklara IT för personer på olika kunskapsnivåer och är en problemlösare ut i fingerspetsarna – både i praktiken och i teorin. Du kan arbeta både självständigt och tillsammans med dina medarbetare för att lösa de problem som dyker upp. Som person ser vi att du är serviceinriktad, teknikintresserad, social och tycker om att arbeta med olika typer utav människor.

LÅTER DET INTRESSANT?

Då välkomnar vi dig att ansöka till oss så snart som möjligt då vi hanterar ansökningar löpande. Skicka in ditt CV till oss redan idag via ”Ansök nu” eller maila till: Jobb@tavana.se

Har du frågor gällande tjänsten, vilka Tavana är eller konsultrollen så är du välkommen att skicka mail till info@tavana.se

Vi ser fram emot din ansökan!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dela detta jobb

Onsite tekniker till välkänt företag

Tavana IT AB