itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

Onsitetekniker till teknikföretag i framkant

Ort
Kategorier
Utgår

2022-07-03

Ansök nu

Onsitetekniker till teknikföretag i framkant

Till ett uppdrag hos en kund i Göteborg söker vi nu en onsitetekniker. I rollen fungerar man som en backoffice-support och 2nd line för slutanvändaren. Supporten inkluderar hårdvara, mjuvaruinstallation, felsökning och användaradministration. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med liknande arbetsuppgifter och är redo för nästa steg i karriären? Då är detta jobbet för dig!

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper.

Dina arbetsuppgifter

Som onsitetekniker kommer du att arbeta på plats hos vår kund i Göteborg. Du kommer att ingå i ett dedikareat team som levererar support inom flera olika affärsområden hos kund. I rollen ingår bland annat felsökning av både hård- och mjukvara, klienthantering, hantera och följa upp ärenden från servicedesken, service och support på klientinstalllationer.

Din profil och kvalifikationer

Vi söker dig som har en data/IT-/teknisk inriktining på gymnasiet eller annan teknisk utbildning, alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av support och felsökning av en windows-baserad miljö, Office 365, klienthårdvara och kringutrustning, Mac & Linux klienter.

Supportorganisationen arbetar enligt ett vanligt ITIL-ramverk, så allmän kunskap kring detta är meriterande.

Som person har du ett intresse för IT och teknik och trivs i en roll där du får kombinera både tekniken och kontakten med medarbetare. Du har ett servicetänk och en problemlösande och lösningsorienterad förmåga. Rollen kräver att man behärskar både svenska och engelska i både tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Något för dig? Ansökningar behandlas löpande så registrera din ansökan redan idag!

Vad vi erbjuder

På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi sätter stort värde på att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar.

Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

En utmärkt möjlighet att göra karriär.

Dela detta jobb

Logga
Onsitetekniker till teknikföretag i framkant

Centric Professionals AB