itjobb.se

Operations Engineer sökes för uppdrag i Forsmark!

Ansök nu

Operations Engineer sökes för uppdrag i Forsmark!

Vi söker en IT-drifttekniker för ett långt och spännande uppdrag hos vår kund som arbetar med säkerhet för människa och miljö. Vi söker dig som har några års erfarenhet och som letar efter nya tekniska utmaningar.

Rollbeskrivning 
I rollen som IT-drifttekniker arbetar du med drift av kundens IT-miljö. Du kommer att arbeta med underhåll av servrar och klienter samt ansvara för ärenden som berör driften. Detta kan vara beställningar av brandväggsöppningar, nätproblem, problem med servrar eller applikationer. Rollen är varierande där du kommer att arbeta med Windows Server, VMware, NetApp och nätverkskomponenter med mera. Det finns stora utvecklingsmöjligheter i uppdraget. 

Vi söker 
Du har troligtvis gått en gymnasieutbildning eller yrkesutbildning med IT-inriktning. Du har minst tre års erfarenhet av att arbeta som drifttekniker.

Arbetet är säkerhetsklassat och det lägger stor vikt vid att du är strukturerad och ordningsam. Vidare är du även nyfiken och vill utveckla dina kunskaper inom IT. Du trivs att arbeta med felsökning och att lösa problem. Du kommunicerar flytande i tal och skrift i både svenska och engelska.

För att passa in i konsult- och driftrollen är det även viktigt att du kan ta egna initiativ, är flexibel, arbetar bra i grupp och att du har en positiv inställning. 

Du har goda kunskaper inom följande områden: 

  • Windows server

  • WMware

  • NetApp

  • Nätverk LAN/WAN

  • Microsoft office 365

  • Ärendehanteringssystemet, Remedy

Human IT 
Hos oss på Human IT arbetar du som konsult där det finns gott om möjligheter till utveckling. Vi tror på långsiktighet där du får möjligheter till utbildning och ett ömsesidigt utbyte med kompetenta medarbetare. På Human IT tror vi på gränsöverskridande gemenskap mellan alla anställda, även om vi inte befinner oss på samma kontor.

Övrigt:
Tillsvidareanställning där vi tillämpar 6 månaders provanställning med fast månadslön inklusive friskvårdsbidrag. Då tjänsten är säkerhetsklassad genomförs en säkerhetsprövning innan anställning. Säkerhetsprövningen innebär drogtest, registerkontroll och säkerhetsprövningssamtal. Uppdraget är på heltid och tillsvidare.

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid och när säkerhetskontroll är genomförd. 
Plats: Forsmark

Vi ser fram emot din ansökan! 

Human IT arbetar tillsammans med Great Place To Work för att vi skall bli Sveriges bästa arbetsplats. 

gptw_liten.png

Dela detta jobb

Operations Engineer sökes för uppdrag i Forsmark!

Human IT