itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Operatör Kväll-helgskift

Företag Thalamus AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-09-30

Ansök nu

Operatör Kväll-helgskift

Din nya tjänst
II-VI i Järfälla söker flera nya medarbetare till sin produktion av halvledare.

Som operatör hos II-VI är ditt huvudansvar att följa metoder och instruktioner för tillverkning, dokumentera utförda arbetsmoment, rapportera avvikelser och arbeta på ett noggrant och kvalitetsmedvetet arbetssätt. Du kommer bland annat att arbeta med flera olika produktionsutrustningar och använda mikroskop. Arbetet utförs i renrumsmiljö.

Du kommer att jobba på Kväll-helgskiftet. Arbetstider är fre 10:40-20:00, lör-sön 07:00-19:00 och mån-tors 14:00-23:40

Du arbetar varannan helg med lång ledighet mellan dina arbetspass. Du kliver på ditt skift på fredagen och jobbar sedan till torsdag, därefter är du ledig i sju dagar.

Thalamus sköter rekryteringsprocessen och sedan blir du anställd av II-VI.

Vänligen läs mer om vår kund här; https://ii-vi.com

Din bakgrund
Rätt person har utbildning på gymnasienivå, kan hantera instruktioner via datorn och har vana av att hantera ett flertal processer samtidigt. I ditt dagliga arbete hanterar du olika utrustningar så praktiskt handlag är en fördel. För att klara av arbetet på bästa sätt krävs en god svenska i tal och skrift.

Du som person
I denna process fäster vi stor vikt vid personliga egenskaper. Själva arbetet kan II-VI lära dig!

Det som behövs från din sida är att du är händig, läraktig, nyfiken på nytt och har ett effektivt och lättsamt sätt att samarbeta. Som person är du effektiv, planerar tiden väl och ser vad som behöver göras. Du arbetar systematiskt och tycker om att utföra ditt arbete med hög kvalitet. Du är noggrann, följer instruktioner och hanterar material och utrustningar varsamt.

Din ansökan
Thalamus är stolt rekryteringspartner till II-VI för denna tjänst. Har du frågor ber vi dig ringa till Camilla Molander 08-120 88 788 eller Sanja Kolar 08-120 88 752. Söker tjänsten gör du lämpligast via vår hemsida eller annan lämplig annons. Sista ansökningsdag är 2022-09-30 men tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi ser fram emot att få läsa din ansökan.

Din nya arbetsgivare
II-VI Inc. är ett ledande globalt företag inom avancerad materialteknik, optoelektroniska komponenter och optiska system. De optoelektroniska komponenterna används i tillämpningar som telekommunikation, 5G-nätverk, datacenter och konsumentprodukter. Bland kunderna återfinns ett flertal av de mest framstående tech-företagen.

Den svenska anläggningen II-VI Järfälla AB utvecklar och tillverkar optoelektroniska chip som ligger i den absoluta framkanten i ett globalt perspektiv. Halvledartillverkningen i anläggningen är en unik resurs för II-VI:s produktion och teknikutveckling inom optoelektronik.

Idag har II-VI 22 000 anställda i världen varav ca 200 arbetar i Järfälla.

Dela detta jobb

Operatör Kväll-helgskift

Thalamus AB