itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Orderadministratör på deltid till HARTING!

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2022-12-14

Ansök nu

Orderadministratör på deltid till HARTING!

Är du en noggrann och strukturerad student som har ett minst ett år kvar på din utbildning? Har du erfarenhet av SAP eller liknande ERP-system? Då kan detta vara den perfekta tjänsten för dig! Det växande och innovativa företaget HARTING söker nu en orderadministratör på deltid. Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan idag!

Om tjänsten

HARTING Technology Group är en ledande global leverantör av industriell förbindningsteknik med 14 produktionsanläggningar och 44 försäljningsbolag över hela världen. Företaget tillverkar bland mycket annat laddkablage och systemlösningar för el och elektronik med mycket kundanpassningar. Deras kunder finns inom automations-, robot- och transportsektorerna.

Företaget fortsätter att växa och befinner sig nu på en spännande resa. De behöver därför stöttning i deras administrativa processer och söker en administrativ stjärna på deltid som kommer jobba ca 2 dagar i veckan. Du blir en del av ett härligt team på 11 personer som sitter i fina lokaler vid Alvik strand. Detta är en fantastisk möjlighet för dig som är i mitten av din utbildning och som söker meriterande vidarekunskap inom adminstration och SAP.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I rollen som orderadministratör kommer du arbeta i affärssystemet SAP S/4 och främst arbeta med att

 • Handlägga inkommande order och hantera forecasts, eskalera prioriterade ärenden
 • Administrera reklamationer (Ej tekniskt kunnande, enbart administrativt)
 • Ha telefon- & mailkontakt med kunder och interna medarbetare inom koncernen kring leveransuppföljning och andra ärenden
 • Utveckla mallar och skapa struktur för att underlätta/förenkla arbetet

Vi söker dig som

 • Studerar på högskola/universitet och har minst 1 år kvar av dina studier
 • Har mycket goda kunskaper i engelska och svenska i tal såväl som i skrift
 • Har erfarenhet av order och logistikhantering i SAP eller likvärdigt ERP-system
 • Har goda kunskaper i Office-paketet

För denna roll lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker dig som är en noggrann och självgående person som trivs med att bygga struktur och ordning, samt trivs med att arbeta flexibelt och med återkommande repititiva uppgifter. Vidare tycker du om sociala kontakter och är alltid positiv och serviceminded i din approach.

Övrig information

 • Start: Omgående
 • Omfattning: Deltid, 2 dagar i veckan
 • Placering: Stockholm, Alvik

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök här

 

Dela detta jobb

Orderadministratör på deltid till HARTING!

Academic Work