itjobb.se

Originalare till Office Depot

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2019-11-21

Ansök nu

Originalare till Office Depot

Office Depot är en världsledande leverantör av kontorsmaterial och söker sig nu efter en Originalare till deras marknadsavdelning. Varje års släpper Office Depot en omfattande produktkatalog som skickas till kontraktskunder. Som Originalare kommer du ha helhetsansvaret för produktionen av katalogen. Uppdraget börjar i november/december och kommer pågå i ungefär tre månader. Vi söker dig som har en längre erfarenhet av att arbeta som originalare och har ett stort kvalitetsfokus och strukturerat arbetssätt.

Om tjänsten

Som Originalare hos Office Depot kommer du ansvara för att producera nästa års produktkatalog som kommer släppas under våren 2020. Arbetet med katalogen kommer pågå i ca tre månader där vi vill att du är och producerar årets upplaga. Uppdraget är flexibelt då du kommer få möjligheten att självständigt planera din tid. Om du har en annan sysselsättning kan det även finnas möjlighet att ta sig an uppdraget på deltid. Du ges också möjligheten att jobba hemifrån eller från kontoret i Frösunda.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

Som originalare ansvarar du för att att skapa och underhålla original/design för Office Depots produktkatalog. Du kommer att arbeta dedikerat med katalogen och arbeta för att allt innehåll ska presenteras på ett strukturerat och tydligt sätt. Katalogen består idag av ca 600 sidor och du kommer säkerställa att information adderas och uppdateras från föregående års version på ett korrekt sätt.

Tjänsten passar dig som tycker det är roligt att arbeta i en större produktion och har lätt för att arbeta med orginal på ett strukturerat och effektivt sätt.

Vi söker dig som

 • Har tidigare en längre erfarenhet av att arbeta som originalare eller kan ta med dig motsvarande erfarenheter i en liknande roll.
 • Har erfarenhet av att arbeta i en större produktion och har därför en förmåga att skapa effektiva arbetsprocesser.
 • Har goda kunskaper i InDesign och Photoshop.
 • Har möjlighet att arbeta mellan november-januari.

Som person är du:

 • Strukturerad
 • Kommunikativ
 • Problemlösande

Övrig information

 • Start: November-Oktober

 • Omfattning: Heltid

 • Placering: Frösunda, Solna

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Office Depot önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Office Depot är ett av Sveriges ledande kontorsvaruföretag med försäljning via butiker, Internet och en rikstäckande säljkår. Varumärket Office Depot grundades 1986 i USA och finns i mer än 50 länder. Våra kunder finns i alla branscher och vi vänder oss till både stora internationella koncerner som små lokala företag.

Dela detta jobb

Originalare till Office Depot

Academic Work