itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Med innovation som utgångspunkt är Östberg en global och tekniskt ledande leverantör av kanalfläktar och energieffektiva luftbehandlingsaggregat. Företaget startades 1981 och utvecklar idag produkter för alla miljöer där människor vistas. Som koncern har Östberg Group en stark internationell profil och produkterna marknadsförs genom egna säljkanaler och distribution i mer än 75 länder. Företaget befinner sig i en strategiskt viktig tillväxtfas med fokus att skapa ökade affärsmöjligheter på en expansiv marknad. Koncernen med dotterbolag och tillverkning i ett antal länder har drygt 300 anställda och omsätter ca 500 MSEK.

Plats

Avesta

Sista ansökan

2022-08-08

Vill du vara med och sätta standarden för hur vi driver utveckling och förbättring på en företagsövergripande nivå? Är du driven, engagerad och sugen på utmaningar? Då passar du in i Team Östbergs nyskapade projekt och processavdelning! Vi erbjuder en anställning på en nyskapad avdelning där vi ytterst ansvarar för att driva de strategiskt viktiga projekt i Östbergs projektportfölj. Tillsammans utvecklar vi företagets förbättringsarbete för att på ett systematiskt sätt förbättra och effektivisera verksamheten kontinuerligt. Projektportföljen innefattar projekt med olika karaktär; allt från produktutvecklingsprojekt med nyutveckling och innovation till tvärfunktionella och/eller komplexa förbättringsprojekt som avdelningen också ansvarar för att driva och koordinera.

Inom produktutvecklingsprojekten koordinerar projektledaren alla aktiviteter från start av förstudie, konstruktionsval, prototypframtagning fram till produktionssättning och lansering av produkt. Projektledaren är den som ansvarar för tidsplan, resultat och budget i sina projekt.

Förbättringsprojekten kommer att vara av varierad art, allt från komplexa problem som upptäcks till effektivisering av informationsflöden. Dessa projekt kräver god förmåga att hantera olika personer på alla nivåer. Bredden i projektportföljen gör jobbet varierande och roligt, där du kan ställs inför allt ifrån tekniska utmaningar till utmaningen i att få med medarbetare i förändringar. Alla projekt ska drivas i linje med företagets strategi för att uppnå de strategiska målen

Vem är du?

Vi ser att du som söker kan arbeta förtroendeingivande, konsultativt och har förmåga att sätta dig in i olika utmaningar som uppstår på vägen. Du är skicklig att hålla dialogen igång och att koordinera arbetet framåt, du har förmåga att coacha organisationen i förändring och har god samarbetsförmåga. Du jobbar målinriktat och drivs av att ständigt förbättra ditt arbetssätt och de processer du arbetar i.

 Vi tror att du har en högskola/universitets utbildning och/eller flerårig relevant erfarenhet av att liknande arbetsuppgifter. Du har ett tekniskt intresse och problemlösningsförmåga. Det är viktigt att du har projektvana och kan fungera som Projektledare i projekt med projektdeltagare ur hela organisationen. Kunskaper i projektstyrningsprogram som MS Project, PDM system samt Förbättringsmetodiker som DMAIC är meriterande.

Låter detta intressant för dig?

Då kan vi erbjuda dig ett intressant arbete där du får vara med att påverka och utveckla ett Östberg med stora möjligheter i framtiden. I denna rekrytering samarbetar vi med Lundin&Boström. Du söker tjänsten på lundinbostrom.se Frågor om tjänsten besvaras av Peter Boström 0243-22 66 51 Sista ansökningsdag 2022-08-15

Ansvarig rekryterare

Peter Boström

peter.bostrom@lundinbostrom.se

logo

Östberg söker Projektledare Projekt & Process

Ort
Kategorier
Utgår

2022-08-15

Ansök nu

Dela detta jobb