itjobb.se

Paf söker mjukvaruutvecklare till framtidens spel!

Företag We tech talents
Ort
Utgår

2019-08-04

Ansök nu

Paf söker mjukvaruutvecklare till framtidens spel!

Om uppdraget

We Tech Talents söker för Pafs räkning två mjukvaruutvecklare som vill vara med och integrera och utveckla framtidens spel. Vi söker dig som är nyfiken, har viljan att lära dig och som gillar utmaningar.

Hos Pafs kommer du att arbeta i ett utav fyra befintliga integrationsteam i en agil, krossfunktionell miljö där du kan utvecklas för att komma att bli en grym programmerare. På kontoret i Norrköping finns det två team idag. Det ena teamet utvecklar bingo, skraplotter och andra typer av spel där ni kommer ha ett tätt samarbete. Det andra teamet, som du kommer att tillhöra, fokuserar på integrationslösningar gentemot leverantörer och dess spel.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringen, och all kommunikation, sker via We Tech Talents men du kommer att anställas direkt hos Paf.

Arbetsuppgifter

 I rollen som mjukvaruutvecklare kommer du att arbeta i integrationsteamet som är placerat i Norrköping med att utveckla tredjepartsleverantörers spel och relaterade tjänster, samt dess komponenter i ert system, tillsammans med dina kollegor i teamet.

Paf arbetar idag med cirka 500 spel från ca 10 olika spelleverantörer och kommer att växa med dels nya spel dels med fler leverantörer framöver. Detta innebär att du kommer att ha ett nära samarbete med leverantörer för att kunna skapa nya lösningar och utveckla den redan befintliga funktionaliteten.

Tillsammans med ditt team och det andra teamet i Norrköping kommer ni att arbeta med att utveckla och skapa nya funktioner för Pafs fortsatta resa i att vara ledande i branschen.

Vi söker dig som

För att passa in i rollen som mjukvaruutvecklare hos PAF har du ett sinne för detaljer, är tekniskt nyfiken och brinner för programmering . Du är prestigelös, tar gärna egna initiativ och har lätt för att samarbeta samt kommunicera med kollegor. Dessutom är du en person som är driven i det du tar dig an och tvekar aldrig för att fråga om hjälp när du kört fast. Teamet präglas av en arbetsmiljö med högt i tak och en attityd där alla är välkomna. 

De programmeringsspråk som är aktuella idag på Paf är; Java, JavaScript, HTML 5, SQL samt Web applications och Springboot.

Trivs du i ett eller flera av dessa nämnda ovan - då är rollen som mjukvaruutvecklare hos Paf perfekt för dig!

Vidare ser vi gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom programmering men vikten vid en intervju kommer att läggas på dina kunskaper inom programmering. Har du dessutom arbetat ett par år ser vi detta som mycket meriterande. 

Om företaget

Pafs huvudkontor ligger i Mariehamn på Åland och de har även kontor i Helsingfors, Stockholm, Norrköping, Oslo, Tallinn, Riga och Madrid samt anställda ombord på kryssningsfartygen på Östersjön. Sammanlagt är de cirka 400 anställda från över 30 olika länder. I Norrköping arbetar i dagsläget tio personer, uppdelat i två team. De erbjuder en flexibel arbetsplatsmiljö där du som individ präglas utav "frihet under ansvar". Du har goda utvecklingsmöjligheter och kommer också erbjudas goda förmåner för att du ska trivas långsiktigt hos Paf.

Paf verkar i en spännande bransch som ständigt utvecklas och de har mycket att erbjuda dig som hänger med på resan!

Startdatum

Start enligt överenskommelse.

 Om oss

We-Techtalents-logo-RGB-500px.png

Ansatsen till We Tech Talents är ”En god teknisk utbildning ska löna sig” och detta är något som genomsyrar hela företaget. We Tech Talents ska vara en plats där ingenjörer tidigt i sina karriärer får de villkor de förtjänar på arbetsmarknaden, en arbetsgivare där medarbetarna verkligen trivs och utvecklas. 

Vi tror på att ha roligt tillsammans och att utmana i nya tankebanor på konsultmarknaden för juniora ingenjörer –”en god teknisk utbildning ska löna sig.”

Läs mer om oss här!

 Övrig information

Arbetsplatsen är förlagd i Norrköping

Dela detta jobb

Paf söker mjukvaruutvecklare till framtidens spel!

We tech talents