itjobb.se

Passionerad frontend-utvecklare sökes till Findwise!

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2019-10-24

Ansök nu

Passionerad frontend-utvecklare sökes till Findwise!

Har du ett genuint intresse för frontendutveckling? Är du en person som drivs av utveckling och problemlösning? På Findwise får du stora möjligheter till detta och kanske kommer du som andra kollegor, ta steget vidare som arkitekt eller projektledare när du är mer senior i din roll? Findwise söker nu en medarbetare som är passionerad och har ett stort intresse för frontend-utveckling. Låter detta som en roll för dig? Sök denna tjänst redan idag!

Om tjänsten

Hos Findwise utvecklas du genom kundnära utmaningar och stöttning från ditt team till en självständig expert. Med tanke på att du ofta kommer att vara del av ett projektlag behöver du även vara en lagspelare. Roligt att veta är att Findwises mer seniora utvecklare har vidareutvecklats antingen som arkitekter, projektledare eller utvecklat djupare kompetens inom flera olika sökplattformar och tekniker.

Findwise är leverantörsoberoende vilket betyder att de jobbar med en mängd olika tekniker och sökmotorer som Apache Solr och Elastic. Findwise bygger sina lösningar huvudsakligen i Java på kommersiella eller open source produkter med det senaste inom gränssnittsutveckling.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Findwise.

Arbetsuppgifter

Du kommer i denna roll få vara med och utveckla anpassade söklösningar för kunders specifika situationer, miljöer och information. Ofta löser man utmaningar kring information som tidigare har låsts in i enskilda system. Findwises lösningar hittar smarta sätt att koppla samman information från flera källsystem till nya användningsområden och slutanvändare.

Du kommer arbeta i ett mindre team där ni tillsammans arbetar med kod för att hämta, bearbeta och lagra data hos Findwises kunder. Du kommer därför i denna roll arbeta mycket med kundkontakt. Det är därmed viktigt att man har lätt att förstå sig på och lösa människors utmaningar, samtidigt som du drivs av att skriva bra kod.

Findwise jobbar i en miljö där man lyfter och tror på varje anställds egna förmåga och därmed finns goda chanser till utveckling. Findwise trycker på att det är väldigt viktigt för dem att värdesätta goda relationer och värdesätta människorna man jobbar tillsammans med, kunder som kollegor. Detta värdesätter de lika högt som intresset för kod.

Vi söker dig som

 • Har relevant utbildning inom IT

 • Har minst 1 års arbetslivserfarenhet inom Frontend- utveckling

 • Har goda kunskaper i Javascript, HTML, CSS, React och/eller Vue.js

 • Är obehindrad i svenska både i tal och skrift då detta språk används dagligen i arbetet

Det är meriterande om du har:

 • En portfolio eller andra projekt att visa upp

Som person är du:

 • Initiativtagande
 • Analytisk
 • Noggrann

Samtidigt som du är en lagspelare som vill uppnå bästa möjliga resultat tillsammans med ditt team. Du bör också vara ansvarstagande och resultatinriktad då du kommer jobba med flera parallella uppgifter samtidigt.

Övrig information

 • Start: Omgående

 • Omfattning: Heltid

 • Placering: Göteborg

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Findwises önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen

Information om företaget

Findwise skapar affärsvärde hos organisationer där information prioriteras genom att leverera affärskritiska lösningar och sökapplikationer. Kort sagt hjälper de företag att hitta, analysera och agera på information. Efter nästan 15 år av konsulttjänster, forskning och utveckling är de globala experter inom Enterprise Search och Sökdriven Analys med erfarenhet från mer än 450 kunder och över 1700 framgångsrikt skräddarsydda projekt. Oavsett bransch eller avdelning kan du förlita dig på deras affärskritiska lösningar som omvandlar information till värdefull kunskap.

Dela detta jobb

Passionerad frontend-utvecklare sökes till Findwise!

Academic Work