itjobb.se

Passionerad och nördig IT-arkitekt sökes!

Företag BnearIT AB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-11-30

Ansök nu

Passionerad och nördig IT-arkitekt sökes!

Är du intresserad, engagerad och nyfiken på ny teknik? Vill du jobba med roliga och intressanta uppdrag i framkant när det gäller SOA och IoT? Då kan du vara vår nya kollega!

På BnearIT jobbar vi med att göra våra kunder till hjältar. Vi är pålitliga doers, lite nördiga och vi bryr oss. Vi outsourcar inte vidare. Vi använder tekniknära systemutveckling för att skapa innovativa lösningar som genererar mätbar effekt och värde. Vi levererar nationellt och internationellt.

Vi är ett härligt gäng arbetskollegor med en tillåtande och öppen atmosfär och arbetsmiljö. Hos oss kommer du att få möta intressanta och spännande kunder och uppdrag.

Vi har kollektivavtal och sjukförsäkring.

Arbetsuppgifter

Du kommer att jobba med våra uppdrag inom lösnings- och mjukvaruarkitektur. I vissa fall är du ansvarig arkitekt för de lösningar som vi utvecklar inom något av de forskningsprojekt som BnearIT ingår i eller i någon av våra produkter som vi utvecklar och förvaltar. Du kan också ingå i de uppdrag ute hos kunden där arbetet styrs av kundens projektledning. 

Oavsett vilket så är det viktigt att du är passionerad och brinner för att utveckla IT-lösningar som gör skillnad för människor.

Vi ser gärna kvinnliga sökanden då vår bransch är alltför dominerad av män.

Vem är du?

Du inspireras av att använda teknik för att lösa problem. Du gillar att ha överblicken i systemutvecklingsprojekt och dess arkitektur men kan också sätta dig in i och förstå kod på en mer detaljerad nivå. Du är en person som tycker om att utmana dig själv och prova nya saker. Du har en positiv attityd (säger ”ja” först och frågar därefter om förutsättningarna) och vill gärna hjälpa dina kollegor precis som du själv kan be om hjälp när det behövs.

Om du har arbetat som systemutvecklare och uppnått senior nivå och har vilja, ambition och driv att gå vidare i en arkitektroll så är du så klart välkommen att söka.

Vi ser fram emot att träffa dig.

 

 

 

 

 

 

 

 

Dela detta jobb

Passionerad och nördig IT-arkitekt sökes!

BnearIT AB