itjobb.se

Påverka trafikinformationssystemen som Servertekniker på Consat!

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2019-10-18

Ansök nu

Påverka trafikinformationssystemen som Servertekniker på Consat!

Känner du dig bekväm med servrar och ser dig själv arbeta med detta långsiktigt? Har du det som krävs för att bli Consat Telematics nästa Servertekniker? På Consat får du möjlighet att påverka morgondagens trafikinformationssystem och förenkla folks vardag. Låter det intressant? Sök redan idag, då urval sker löpande!

Om tjänsten

Academic Work söker en Servertekniker till Consat Telemactis. Consat Telematics tillhör Consat-koncernen. På Consat Telematics kontor sitter ca 45 medarbetare och även om bolagets huvudkontor ligger i Sverige har de har också kontor i Kanada. Det de gör är att leverera kompletta trafikinformationssystem till kunder runt om i världen. Stora kunder som du säker känner igen är Volvo och Västtrafik.

Som servertekniker kommer du att vara en del av utvecklingsavdelningen och ingå i ett supportteam med ca 5 andra medarbetare med lite olika roller.

På Consat finner du en proaktiv och högteknologisk miljö där produkten som du arbetar med är synbar för dig och resten av samhället. Det är värt att nämna att Consat Telematics har blivit utsett till Karriärsfötetag sex år i rad (2018). Så här är den perfekta tjänsen för dig som tycker det är viktigt med utvecklingsmöjligheter!

I den här filmen kan du lära dig mer om Consat!

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Consat Telematics. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som servertekniker kommer du arbeta med att supportera den dagliga driften av Consats Telematics system både inhouse eller ute hos bolagets kunder. Dina ärenden kommer administreras i Jira 5 för att sedan lösas. Du ansvarar även för att eskalera vidare mer avancerade ärenden till 2:a/3:de-linan där även utvecklare kan kopplas in för att lösa problemet tillsammans. Hos Consat kan du förvänta dig varierade arbetsuppgifter, högt som lågt där du kommer få arbeta med tekniker så som VMware, Windows Azure, SQL-server, nätverk, viss C#-utveckling och mycket annat.

Du kommer till exempel att:

  • Leverera förstklassiga lösningar på problemen som inkommer.
  • Lösa efter bästa förmåga för att sedan koppla in specialister i ärendet
  • Övervaka den dagliga driften genom OP5.
  • Få många kontaktytor

Tjänsten passar dig som är orädd att ta tag i problem för att lösa dem tillsammans med dina kollegor. Då det är viktigt att servrarna alltid fungerar sätts det krav på din flexibilitet och kunna omprioritera din dag om akuta ärenden kommer in.

Vi söker dig som

Har minst en 3-årig högskoleutbildning inom relevant område. Vidare ser vi gärna att du har minst ett års erfarenhet av en liknande roll där du är van vid att arbeta med Windows Server och Jira. Då du kommer att hjälpa kunder och interpersonal från olika länder är det viktigt att du behärskar det svenska och engelska språket obehindrat i tal och skrift.

Det är meriterande om du:

  • har kunskaper inom nätverk, hårdvara, serverlagring, applikationsdrift och C#-utveckling. Det du inte kan finns det goda möjligheter att lära sig på plats.

Som person är du stresstålig och har god samarbetsförmåga och kommunikationsförmåga. Vidare är du en person som gillar problemlösning och ger dig inte förrän problemet är löst. Givetvis är du också en lagspelare som ser till att upprätthålla den goda stämningen som finns på Consat Telematics idag.

ÖVRIG INFORMATION

  • Start: Enligt överenskommelse

  • Omfattning: Heltid

  • Placering: Partille, Göteborg

  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!

Information om företaget

Consat har varit verksamt sedan 1986 och är ett av Sveriges största privatägda ingenjörs- och teknikkonsultbolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Norge och i Montreal i Kanada. De är framstående inom mekanik, elektronik och mjukvara, automation, robotteknik, visionteknik, telematik och inte minst inom miljöteknik. Deras styrka ligger i att genomföra tvärfunktionella och innovativa projekt inom produkt- och produktionsutveckling.

 

Dela detta jobb

Påverka trafikinformationssystemen som Servertekniker på Consat!

Academic Work