itjobb.se

Platform Operations Agent till världsledande musikföretag!

Ansök nu

Platform Operations Agent till världsledande musikföretag!

Brinner du för IT och informationssystem? Är du en person som gillar att ta ansvar och ser till att driva ditt arbete framåt? Ta då ett stort kliv in i branschen, jobba på ett internationellt företag som präglas av utmaningar, högt i tak och en positiv framåtanda!

Om tjänsten

Just nu söker vi en Platform Operations Agent som vill jobba på ett spännande globalt bolag! På denna avdelning tillhandahålls en mängd produkter som gör det möjligt för utvecklare över hela världen att skapa den bästa musikupplevelsen för användare så de smidigt kan söka efter innehåll, skapa och hantera spellistor samt spela musik och podcasts.

Vår kund söker nu en ny kollega till ett av deras team. Ambitionen är att skapa bästa möjliga upplevelse för såväl användare som partners och samtidigt upprätthålla en säker plattform. De söker en person som kan hjälpa till och stötta i granskningen av förfrågningar och se till att deras användarvillkor följs. Detta omfattar såväl manuell hantering av ärenden baserade på befintliga riktlinjer men också proaktiv granskning i datakällor tillsammans med systemvetare. Vidare kommer du arbeta med optimering av processer tillsammans med vår kunds produktteam och interagera med andra delar av företaget så som juridikavdelningen och affärsutvecklingsteamet.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

I denna roll kommer du framförallt hantera förfrågningar rörande åtkomst till vår kunds API. Då förfrågningarna kan se olika ut, behöver du vara flexibel i ditt arbetssätt och vara lösningsorienterad för att på bästa sätt lösa varje specifik situation. Du behöver ha förmågan att kunna hitta effektiva sätt att driva arbetet framåt tillsammans med dina kollegor.

Du kommer även att

  • Granska, kategorisera och besvara inkommande förfrågningar

  • Granska och undersöka potentiella integrationer tillsammans med kollegor från IT-avdelningen och den juridiska avdelningen

Tjänsten passar dig som är redo för en roll med ansvar och vill arbeta i en internationell miljö. Vi tror att du tar dig an problem med en ”can do-attityd” och att du gillar att utmanas.

Vi söker dig som

  • Har erfarenhet av informationsteknologi/informationssystem, antingen från jobb eller studier

  • Har erfarenhet av att självständigt kategorisera data och hantera förfrågningar baserat grundläggande riktlinjer

  • Har ett brinnande intresse för denna roll vilket du motiverar i ditt motivationsbrev och genom processen

  • Har mycket goda kunskaper i engelska i både tal och skrift

Som person är du problemlösande, välorganiserad och strukturerad. Du drivs av att hitta de mest effektiva lösningarna i ditt arbete och att hitta vägar att ta reda på den informationen du saknar för att kunna driva ditt arbete framåt. Du kan identifiera möjligheter till förbättringar och bidra till skapandet av effektiva processer. Vidare kan du representera vår kund med professionalism i din kommunikation med såväl externa som interna parter. Utöver detta tror vi att du är nyfiken på att lära dig nya saker och inte skräms av utmaningar!

Sök tjänsten med ett CV och motivationsbrev till varför du söker jobbet.

Övrig information

  • Start: Omgående

  • Omfattning: Heltid

  • Placering: Centrala Stockholm

  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Dela detta jobb

Platform Operations Agent till världsledande musikföretag!

Academic Work