itjobb.se

Plattform Manager - Microsoft Windows server/SQL Server

Ansök nu

Plattform Manager - Microsoft Windows server/SQL Server

IT inom Länsförsäkringar AB ansvarar för utveckling och drift av länsförsäkringsgruppens IT-miljö. Nu söker vi en plattform manager till Microsoft. 

Om jobbet  

Som plattform manager Microsoft Windows server/SQL server arbetar du som gränssnitt mot verksamhet och är ansvarig för att sammanställa och specificera verksamhetens krav, fungerar som funktionell expert och kravställare mot externa driftleverantörer.   

I rollen ingår bland annat att:  

  • Ansvara för PLM (Plattform Lifecycle Management)  
  • Säkerställa att krav är beredda och detaljerade i enlighet med gällande riktlinjer  
  • Följa upp leveranser och bedöma leveranskvalité  
  • Kostnadsuppföljning och kostnadseffektivisering för plattformen 
  • Ansvarar för den tekniska strategin och road mappen för Plattformen  

Vem är du?  

För att lyckas i rollen hos oss tror vi att du är utbildad systemvetare eller har annan högskoleutbildning inom systemutvecklingsområdet. Vi ser också att du har en god förståelse för såväl IT- som verksamhetsfrågor. Du har erfarenhet av att ta fram tekniska lösningar och har förmåga att diskutera dessa med externa leverantörer. Du är en erfaren kravhanterare som kan fånga förvaltningarnas behov och omvandla dem till dokumenterade krav. Vidare har du kunskap från processorienterade organisationer som tillämpar ett agilt arbetssätt. 

Du är bra att kommunicera och har djup kompetens inom MS server/SQL plattformen och har bredd kompetens inom IT infrastruktur. Som person är du strukturerad och noggrann med en god analytisk förmåga och har förståelse för komplexa flöden och beroendesamband. Stort fokus på problemlösning, förmåga att kommunicera på ett pedagogiskt och tydligt sätt. Du bidrar och samarbetar väl med kollegor och samarbetspartners.  Slutligen ser vi att du har en mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska.  

Om oss 

IT inom Länsförsäkringar AB har en mycket central roll för hela Länsförsäkringars verksamhet och ansvarar för utveckling och drift av länsförsäkringsgruppens IT-miljö. Det är ett av våra viktigaste verksamhetsområden och har en viktig roll i hela bank- och försäkringsaffären. IT är en egen enhet där CIO ingår i koncernledningen.  

Gruppen Infrastruktur services arbetar med outsourcade IT-drifttjänster. Gruppen bemannas av medarbetare som arbetar med förvaltning och utveckling av IT-drift- och kommunikationstjänster utifrån affärsverksamhetens krav och behov  

Vi har länsförsäkringsbolagens uppdrag att bedriva gemensamma affärer inom bank och försäkring, utvecklingsarbete och ge service inom områden som skapar effektivitet och skalfördelar. Vi är en ansvarsfull och attraktiv arbetsgivare som främjar hälsa och bidrar till ett hållbart arbetsliv. Vi vill med en god företagskultur och tydliga värderingar bidra till att attrahera och behålla de bästa medarbetarna. Vi är en lärande organisation med stark tilltro till självledarskap. Tycker du om att leda dig själv och utveckla din fulla potential kommer du att trivas hos oss. Vi arbetar aktivt med mångfald och inkludering.

Mer information och ansökan  
Låter detta intressant? Då vill vi veta mer om dig! Vi arbetar med löpande intervjuer och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så tveka inte att söka redan idag. Observera att rekryteringen tar en paus mellan v.29-31 på grund av semesterperiod. 

Kort om tjänsten

Anställningsform
Tillsvidare 

Sista ansökningsdag:
2019-08-09

Arbetsplats
Stockholm 

Kontaktperson

Farhad Tabari 
Chef
070-6371769

Maria Eriksson 
Kontaktombud SACO
08-588 411 52

Mirek Swartz 
Kontaktombud Forena
08-588 418 92

Dela detta jobb

Plattform Manager - Microsoft Windows server/SQL Server

Länsförsäkringar AB