itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Power BI Specialist

Ort
Utgår

2022-10-06

Ansök nu

Power BI Specialist

Att vakna på morgonen med längtan att gå till jobbet!

Vi har ett mål att alla som jobbar hos oss ska trivas så mycket att man vaknar med ett leende på måndag morgon. Vi är kanske inte Sveriges bästa bolag inom alla punkter men vi är Sveriges näst bästa bolag enligt Great Place to Work 2020. Vi tror att det beror på vår energi och nyfikenhet, vårt sätt att välkomna olikheter och våra erfarenheter som vi gärna delar med oss av.

De som jobbar kvar hos oss efter många år pratar om friheten att påverka sina uppdrag, sin arbetstid och sin utveckling. De pratar också om vår energifyllda kultur som består av lärande, wellness och öppenhet. Stoltheten över hur vi inte bara hjälper våra kunder utan även hur vi tar ett ansvar i vårt samhälle genom våra samarbeten med Suicide Zero, My Dream Now, Pink Programming, Convictus och Changers Hub. 

Vårt mål är att vara den perfekta partnern för våra kunder i deras arbete med att få utväxling på värdet i deras data!

Som Power BI-utvecklare hos oss får du möjlighet att ta nästa steg i din karriär. Här får du stora möjligheter att påverka och utvecklas. Du blir en del av ett energirikt team med mycket starkt entreprenörskap.

I rollen som Power BI-utvecklare kommer du att arbeta med några av Sveriges mest  intressanta kunder och projekt med att designa, modellera, visualisera data från många olika strukturerade- och ostrukturerade datakällor. Du har förmågan att arbeta självständigt och noggrant med Power BI både som utvecklare och administratör. 

 

Skärmavbild 2020-08-25 kl. 19.25.47.png

 Vi ser gärna att du har relevant högskoleutbildning eller någon specialinriktad utbildning inom området, samt några års erfarenhet av att arbeta som utvecklare inom Power BI. Har du dessutom kunskap och förståelse av R, python, java-script och/eller HTML så är det ett plus. Vi vill även att du är intresserad av affärslogiken i våra kunders verksamheter, då det ofta är en nyckel i riktigt bra leveranser.

Vidare bör du ha vana av att arbeta med kunder och kravställare. Du skall behärska affärsmässig svenska och engelska i både tal och skrift. Du behöver även vara en god kommunikatör och en lagspelare som kan hantera många kontaktytor samt ha god förmåga att arbeta både självständigt och i grupp.

Arbetsuppgifterna ställer krav på att du är proaktiv och har ett serviceinriktat och positivt förhållningssätt till verksamhet, kollegor, chefer och andra som berörs. Du måste vara nyfiken och vilja utvecklas inom ditt kompetensområde. Vi ser vidare att du har personlig drivkraft samt är van vid att proaktivt lösa problem och införskaffa relevant information eller kunskap när det behövs. Du är ansvarstagande, engagerad och strukturerad med starkt driv. Sammanfattningsvis är detta en möjlighet för dig som har minst tre års erfarenhet av utveckling i Power BI. Du skall dessutom känna dig bekväm med ett flertal av nedanstående teknologier: 

Requires fluency in Swedish language.

Developer skills: 

  • Power BI – dashboards, DAX, rapporter och kuber
  • Azure, Microsoft Power Apps och Flow
  • SQL-utveckling/kodning
  • Snowflake
  • Informationsmodellering
  • Dimensionsmodellering

Admin skills:

  • Power BI

Meriterande:

  • Qlikview/Qliksense
  • Google Looker
  • R, Python, Java

Du sätter stort fokus på dialogen med kund men är även intresserad av att engagera dig i att utveckla B3 Indes till att bli en ännu bättre arbetsplats.

Under Corona-pandemin finns det möjlighet att välja att arbeta från kontoret eller hemmet. Vi minimerar resandet så långt det är möjligt men erbjuder kontorsmiljö med stimulerande kollegor för de som så önskar. Vi genomför de flesta möten över videolänk men ses och håller lite avstånd fysiskt när det är lämpligt. I princip samtliga kunder är förstående för distansarbete så länge pandemin pågår.

Läs mer om hur det är att jobba på B3 och hur vi arbetar med vår wellness och våra sociala initiativ här och läs om B3 Indes här.

Klicka på ansökan eller tveka inte att kontakta Kasper Aase på telefonnummer: 0708-532299 eller email: kasper.aase@b3.se

Dela detta jobb

logga
Power BI Specialist

B3 Consulting Group