itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Power BI Specialist

Ansök nu

Power BI Specialist

Vill du vara med och växa med oss på B3 Business Transformation? Vi söker nu duktiga konsulter inom Power BI!

B3 Business Transformation stärker våra kunders digitala konkurrenskraft genom att vara datadrivna i sina processer, analyser och vid beslutsfattande. Med vår kompetens inom Advanced Analytics, Data Warehouse, Business Intelligence i kombination med stor affärsförståelse leder vi våra kunder in i ett datadrivet arbetssätt och möjliggör utveckling av nya digitala initiativ. Vi bidrar även till förbättring av den digital förmågan och etablering av moderna arbetssätt.

Om rollen:

Som Power BI specialist hos oss deltar du ofta redan i en tidig fas för att skapa insikter om de affärsmässiga förutsättningarna, identifiera datakällor och datastrukturer. Du har en bra känsla för hur man utformar effektiva visualiseringar av data. Vidare har du förmågan att arbeta självständigt och noggrant med Power BI, både som utvecklare och administratör. Du har erfarenhet av att framgångsrikt driva lösningar i mål tillsammans med olika typer av kunder i olika branscher. Du arbetar med kompetenta kollegor där leveransen kan omfatta flera olika områden men ditt fokus är att designa, modellera, visualisera data från en eller flera olika strukturerade och/eller semistrukturerade datakällor. På så sätt skapar du en effektiv informationslösning som utgör grunden till ett bestående datadrivet arbetssätt hos kunden.

Du arbetar ofta i teamleveranser mot kund men även som individuell specialist. Du behöver även vara en god kommunikatör och en lagspelare som kan hantera många kontaktytor.

Vad vi kan erbjuda dig:

Vi har en stark och dynamisk företagskultur, och tror på balans i livet. Som konsult hos oss kan du själv vara med och påverka din ersättning, arbetstider, kompetensutveckling och vilka slags uppdrag du vill ha.

En ökad komplexitet inom våra kunders IT-miljöer ställer höga krav på våra specialistkompetenser. Även våra produktpartners kräver att vi håller oss uppdaterade om deras teknologier. Därför är det viktigt för oss att ge dig möjlighet att löpande utbilda och certifiera dig inom relevanta områden för att behålla eller öka ditt marknadsvärde.

Vi söker dig som har:

- tre års erfarenhet av utveckling i Power BI samt relevant högskoleutbildning eller någon specialinriktad utbildning inom området.

- erfarenhet av Phyton, R, och Scala eller Power Shell.

 -  vana av att arbeta med agila metoder.

-  intresse av affärslogiken i våra kunders verksamheter.

- ett proaktivt, serviceinriktat och positivt förhållningssätt till verksamhet, kollegor, chefer och andra som berörs.

-  personlig drivkraft samt är van vid att proaktivt lösa problem och införskaffa relevant information eller kunskap när det behövs.

-  affärsmässig svenska och engelska i både tal och skrift.

Du har kunskap inom några av nedanstående tekniska plattformar, lösningsmönster och verktyg:

 • Power BI – DAX-kod, Data Flow, rapporter, dashboards

 • SQL-utveckling/kodning

 • Visual Studio

 • Informationsmodellering, Dimensionsmodellering

 • Power BI Premium, Power BI Embedded

 • Azure Analysis Services

 • DevOps

 • Qlik, Tableau, Looker, Cognos, SAS, BO

 • Azure, Power Automate, Logic Apps

 • AWS, Amazon S3, Redshift, Quicksight

 • Google Cloud, BigQuery,

 • Snowflake,

 • Python, R, Scala

Det är inte viktigt att kravbilden matchar dig just nu men du skall ha en vilja att nå dit och löpande utveckla dig själv och tillsammans med övriga kollegor utveckla B3 Business Transformation till att bli en ännu bättre arbetsplats.

Läs mer om hur det är att jobba på B3 och hur vi arbetar med vår wellness och våra sociala initiativ

Klicka på ansökan eller tveka inte att kontakta Mats Erkers på telefonnummer: 070-539 47 05 eller email: mats.erkers@b3.se

 

Dela detta jobb

logga
Power BI Specialist

B3 Consulting Group