itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Power Platform Consultant

Ort
Utgår

2022-12-29

Ansök nu

Power Platform Consultant

Nu söker en av Sveriges bästa arbetsplatser enligt Great Place to Work en Power Platform Consultant som vill vara med att...

B3 Cloud befinner sig i ett väldigt spännande läge just nu. Intresset för att effektivisera processer för ökad affärsnytta med hjälp av Power Platform är stort. Vår vision är att B3 Cloud ska med innovativa och kostnadseffektiva lösningar positionera sig som ett av de ledande svenska konsultbolagen inom Microsoft Power Platform.

Du kommer att ingå i ett prestigelöst expertteam som alltid strävar efter kontinuerlig förbättring. Teamet utvecklar smarta Power Platform-lösningar till våra kunder, delar med sig av kunskap, lyssnar på varandras idéer och har roligt tillsammans. Tillsammans formar vi B3 Cloud Power Platform Framework, som ska ta oss till skyarna!


Din roll
I din arbetsroll som Power Platform Consultant kommer du arbeta i gränslandet mellan verksamhet och IT. Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer vara att designa, planera, utveckla och omvandla manuella affärsprocesser till effektiva Power Platform-lösningar. Du kommer även få möjlighet att vara med i kunddialoger och genomföra workshops, webinars eller utbildningar. Vi utvecklar vårt Power Platform-koncept som ett team, där du kommer vara en nyckelspelare i att fortsätta vidareutveckla konceptet. B3 Cloud är partners med Microsoft och har ett tätt samarbete där vi får tillgång till experthjälp och kontinuerliga utbildningstillfällen.

Om dig
Du är en nyfiken person som motiveras av att lösa problem med hjälp av den senaste tekniken inom Microsoft-landskapet. Vi ser gärna att du har en bakgrund som utvecklare och högskoleutbildning inom systemutveckling, systemvetenskap, affärssystem eller motsvarande. Du har god förståelse för M365-tjänster såsom Sharepoint och Microsoft Teams. Vi blir extra glada om du har arbetat med integrationsprojekt, databaser och Power Platform-utveckling såsom Power Apps, Power Apps Portals, Power Automate, Dataverse eller modelldrivna appar/Dynamics 365.

Det viktigaste är att du drivs av att att effektivisera processer och har ett stort intresse av Microsoft Power Platform.

B3 Cloud är en del av B3 koncernen och utsedd till Sveriges tredje bästa arbetsplats 2021 av Great Place to Work. Vi tror stenhårt på våra värdeord: erfarenhet, olikheter och energi och jobbar för hållbarhet i alla led. Vi tror dessutom att medarbetare som mår bra presterar bra och därför arrangerar vi regelbundna aktiviteter inom wellness, alltifrån yoga, simning och löpning till musikquiz, stickcafé och föreläsningar om stress och mental hälsa. Hos oss får du stora möjligheter att påverka både din uppdragsinriktning såväl som hur mycket du vill arbeta och behöver vara ledig.  

Läs mer om hur det är att jobba på B3 och hur vi arbetar med vår wellness och våra sociala initiativ här

Låter detta intressant? Klicka på ansökan eller tveka inte att kontakta Jonny Mattes på telefonnummer: 070 315 08 25 eller email: jonny.mattes@b3.se

 

Dela detta jobb

logga
Power Platform Consultant

B3 Consulting Group