itjobb.se

Praktikplats i Malmö

Företag Human IT
Ort
Utgår

2021-03-10

Ansök nu

Praktikplats i Malmö

Letar du praktikplats i Malmö? Då är du varmt välkommen att registrera din ansökan här! 

Här kan du registrera din praktikansökan oavsett vilket område du söker praktik inom. Vi kommer att säkerställa att vi kan erbjuda mentor och vägledning inom ditt område istället för att erbjuda praktikplatser inom specifika områden. 

När det gäller praktik inom områden som vi arbetar inom med våra kunder så vill vi att ni är en grupp som kan arbeta tillsammans från samma utbildning. Vi kan ta in grupper på 2-5 praktikanter från samma utbildning. Så leta upp några kurskamrater som du vill jobba med och ansök! 

Vi kan även erbjuda praktik inom områden som rör resten av vårt arbete, såsom IT-relaterad försäljning/office management/rekrytering. Oavsett inom vilket område med IT-anknytning som du söker praktik så ser vi fram emot att få kontakt med dig. 

Här på vårt Malmökontor välkomnar vi praktikanter inom olika områden varje termin. Vi tillsätter platserna terminen innan. 

Tänk på att ange när din praktikperiod är då detta är en öppen ansökan. Inför vårterminen 2021 har vi tillsatt alla praktikplatser som vi kan handleda. 

Vi ser fram emot att höra från dig! 

Dela detta jobb

Praktikplats i Malmö

Human IT