itjobb.se

Har du nyligen tagit examen inom data- och systemvetenskap, datateknik eller motsvarande och vill kick-starta din karriär? Trivs du i en roll där du får bygga relationer både internt och externt? Nu rekryterar vi för TOOLS räkning en process- och systemutvecklare som kommer att vara nyckelspelaren för att vidareutveckla deras digitala satsning. Sök tjänsten redan idag, vi går igenom ansökningarna löpande!

OM TJÄNSTEN

Academic Work söker en process- och systemutvecklare till TOOLS.

TOOLS gör kundens vardag enklare, säkrare och mer lönsam genom att leverera kompetens och rådgivning kring produkter och tjänster inom främst verktyg och maskiner, arbetskläder, skyddsutrustningar, fastighetsprodukter och arbetsplatsutrustningar. TOOLS bearbetar kunder inom industri, offentlig förvaltning och bygg/hantverk/service genom Butiker, Utesäljare, Tekniska Specialister, Innesäljare och digitala kanaler. Internt på TOOLS arbetar 450 anställda som är placerade på 45 orter runtom i Sverige. TOOLS har idag ett stort fokus på e-handel och söker därför en person som kommer att jobba dedikerat med att utveckla företagets e-handel.

I rollen som process- och systemutvecklare kommer du ha ett nära samarbete med hela organisationen och kontaktytor både internt och externt. Arbetet sker i projektform där du följer upp befintliga processer, rutiner och dokumentation för att utveckla dem ytterligare. Uppgiften är att förbättra och utvärdera vad som går att realisera. Vidare kommer du att ha en funktion som kravställare mot leverantörer av e-handelslösningar. Du kommer att tillhöra ett team om 12 personer, placerade på ett par orter i landet. En stark teamkänsla finns, då teamet ses kontinuerligt för att utbyta erfarenheter, dela best practice och hitta på gemensamma aktiviteter utanför arbetstid. Förutom en härlig företagskultur erbjuder TOOLS flexibla arbetstider och goda förmåner som friskvårdsbidrag.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos TOOLS. Alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

ARBETSUPPGIFTER

För att komma in i rollen på bästa sätt kommer närmsta chef som är IT-chef att introducera dig inför hela verksamheten. Fortsättningsvis kommer du att få sätta dig in i företagets system och få möjlighet att få stöttning från mer seniora processutvecklare.

För att utveckla TOOLS e-handel kommer du till exempel att:

 • Delta i projekt och stötta IT såväl som verksamheten

 • Kravställning mot leverantörer av e-handelslösningar

 • Följa upp och vidareutveckla implementerade processer, rutiner och dokumentation

 • Tätt samarbete med flera interna funktioner som seniora processägare samt mot externa konsulter

Tjänsten passar dig som gillar att utveckla och ta fram lösningar. Du trivs i en föränderlig miljö eftersom att den digitala utvecklingen ställer krav på att TOOLS snabbt utvecklar sitt arbetssätt. Utvecklingsmöjligheter på sikt är att ta sig an en roll som senior process- och systemutvecklare som innebär ytterligare ansvarsområden.

VI SÖKER DIG SOM

 • Innehar en eftergymnasial utbildning inom exempelvis data- och systemvetenskap, datateknik eller liknande. Alternativt har du haft en liknande tjänst tidigare.

 • Goda kunskaper i svenska och engelska, både tal och skrift med hänsyn till de interna och externa kontakter du kommer att ha

 • Grundläggande erfarenheter av Inriver och episerver

 • Har ett stort intresse för design och UX

Det är ett stort plus om du har erfarenhet av .Net framework, SQL samt erfarenhet av att arbeta med M3.

I denna rekryteringsprocess kommer vi lägga stor vikt på dina personliga kompetenser. Eftersom detta är en självständig roll där du erbjuds frihet under eget ansvar är det viktigt att du är självgående och strukturerad. Du lämnar inget åt slumpen och håller dig till uppsatta tidsramar. Du behöver också vara nyfiken och lösningsorienterad. Då du fungerar som en brygga mellan organisationen och leverantörer är det viktigt att du både är ödmjuk och har enkelt att samarbeta med andra. För att lyckas i rollen tror vi att du har en stor ödmjukhet inför uppgiften men att du är fast besluten om att lyckas. Du är en förtroendeingivande och affärsmässig person som förstår hela TOOLS verksamhet.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Enligt överenskommelse

 • Omfattning: Heltid, tillsvidare

 • Lön: Fast lön

 • Placering: Stockholm, Norrtull.

 • Kontaktuppgifter: Olivia Unghammar, rekryteringskonsult. Mail.

 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och TOOLS önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på Mail. under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

INFORMATION OM FÖRETAGET

TOOLS gör kundens vardag enklare, säkrare och mer lönsam genom att leverera kompetens och rådgivning kring produkter och tjänster inom främst verktyg och maskiner, arbetskläder, skyddsutrustningar, fastighetsprodukter och arbetsplatsutrustningar. TOOLS bearbetar kunder inom industri, offentlig förvaltning och bygg/hantverk/service genom Butiker, Utesäljare, Tekniska Specialister, Innesäljare och digitala kanaler. TOOLS i Sverige omsätter idag ca 2 miljarder kronor och tillsammans med våra kollegor i Norge och Finland har vi idag filialer på över 150 orter runt om i Norden.

TOOLS ingår i Momentum Group-koncernen – en av de ledande återförsäljarna av industriförnödenheter och industrikomponenter, tjänster och service till professionella slutanvändare inom industri- och byggsektorerna i Norden. Koncernen omsätter cirka 5,5 miljarder SEK per år och har omkring 1 600 anställda. Momentum Group är noterat på Nasdaq Stockholm Mid Cap sedan juni 2017. Som en del av TOOLS ges du möjlighet att kontinuerligt utvecklas och våra medarbetares trivsel är betydande för oss. Vi är ett gott gäng med ett fint arbetsklimat och erbjuder dig ett fritt arbete med högt ansvarstagande inom ett område med höga ambitioner. Vår potential är stor och tillsammans ser vi positivt på vår framtida utveckling.

TOOLS Sverige AB är ett företag på frammarsch - vill du vara en del av det?

Process- och systemutvecklare till TOOLS

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2018-08-19

Ansök nu

Dela detta jobb