itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
s

Process Owner till ATG

Ort
Utgår

2022-02-14

Ansök nu

Process Owner till ATG

Var med i en spännande förändring och påverka vägen framåt för ATG som Process Owner!

Ta nästa steg i din karriär!

Om rollen och ditt ansvarsområde
ATG är nu inne i en spännande agil transformation där Service Management Office har en viktig funktion när det gäller att anpassa och integrera existerande processer för att stödja utvecklingsteamen i att både kunna leverera snabbt och med regelefterlevnad.

På ATG arbetar vi ständigt med att förbättra våra processer och arbetssätt. Som process owner har du en strategisk och taktisk roll inriktad på att skapa, definiera, driva samt förbättra ATG:s processer. Vi behöver dig som vår nya Process Owner för att skapa värde till de produkter vi levererar och för att säkerställa att vi genom processer följer regler och lagar!

Dina arbetsuppgifter kommer vara varierande :
Tyngden i rollen som Process Owner kommer ligga i att vara partner för dina stakeholders inom olika delar av verksamheten, där frågor kring processer är högst upp på agendan, eller där nya processer behövs skapas, implementeras eller förbättras.

Du kommer även:

  • proaktiv arbeta med att identifiera, skapa och analysera rätt data för respektive process samt redovisa månadsvis till dina intressenter.

  • ha möjlighet att äga och driva kontrollerande process forum.

  • kravställa systemstöd mot produktägaren för processen.

  • skapa och driva presentationer, arbets-, samt retrospektivmöten.

  • säkerställa att dom processer du är ansvarig för är korrekt dokumenterade inklusive utbildningsmaterial och att de är implementerade i organisationen.

Om mig, rekryterande chef - Kristian Bengtsson- Manager SMO
Jag är en rak och transparant person som tycker om tydlig struktur, processer och rutiner. Jag tror på kommunikation där förståelse, lyhördhet och förväntan identifieras och där kravställning, pragmatism och tydlighet är redskapen för att hitta rätt lösning.

Grunden för mitt ledarskap bygger jag på delaktighet, viljan att ta ägandeskap och tydlig målstyrning. Jag tror att delegering och avvikelseuppföljning skapar en miljö där alla i teamet kan utvecklas och skapar en trygg miljö där varje medarbetare vågar ta initiativ och där vi lär oss av våra gemensamma misstag.

Min vision för teamet är att vi på ett agilt sätt identifierar, skapar, implementerar och äger de processer som utgör basen för ATG:s dagliga verksamhet och som säkerställer att det vi levererar till våra kunder görs på standardiserade sätt som följer de lagar och regler som beslutar om vår spellicens.

Förutom det så skall SMO vara dem som tar ansvar och ägandeskap där det finns otydlighet eller gråzoner i organisationen och vi skall också våga ställa frågorna som för ATG framåt samtidigt som vi som kommer med pragmatiska och långsiktiga lösningsförslag.

Jag söker dig som på ett självgående sätt är van att arbeta med förändring på strategisk och taktisk nivå och som gillar utmaningen att arbeta med att skapa struktur på ett företag som ständigt förändras genom att se och förstå helhetsbilden. Du är van att argumentera för din sak inom gruppen och med mig men är så pass trygg i dig själv att du kan leverera beslut som inte alltid gått som du önskat.

Välkommen med din ansökan!

Kvalifikationer

Vem är du?
På ATG välkomnar vi dig som har gedigen erfarenhet av-, och ett brinnande intresse för processer. Vi tror att du är en specialist inom området samt att du har framgångsrikt arbetat med att ta fram, implementera processer samt kontinuerligt arbetat med förbättringar/förändringar. Du trivs i en komplex miljö, där du kan hantera flertalet komplexa initiativ i olika cross funktionella grupperingar och team.

Stark analytisk förmåga och kritiskt tänkande är nödvändig i rollen samt en förmåga att se helhetsbilden av komplexa miljöer och processer för att omvandla affärsbehov till teknisk kravställning och paketering.

Som person ser vi att du gillar att hitta nya vägar framåt tillsammans med andra. Mycket bra kommunikation- och samarbetsförmåga är viktig eftersom du kommer arbeta nära många olika stakeholders och produktägare inom ATG.

Vi tror på att du har mångårig erfarenhet från ITIL baserade roller så som incident manager, problem manager eller business relationship manager och har arbetat med kravställning samt implementering av olika ITSM verktyg.

ITIL certifiering v3 och/eller v4 är ett krav.

Meriterande om du har projektledarutbildning liknande PPS eller Pejl och /eller Scrum utbildad.

Du rapporterar till Manager SMO på ATG.

Tjänsten är på heltid, tillsvidare med initial provanställning på sex månader.
I rekryteringsprocessen ingår personlighetstester. Vänligen notera att vi genomför bakgrundskontroller i samband med alla rekryteringar.

Vi tar inte emot ansökningar via e-mail, utan alla ansökningar ska gå via vår rekryteringsportal.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Dela detta jobb

s
Process Owner till ATG

AB Trav och Galopp ( ATG )