itjobb.se

Processkoordinator till Shared functions-teamet hos Skandia!

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2019-11-17

Ansök nu

Processkoordinator till Shared functions-teamet hos Skandia!

I rollen som processkoordinator kommer du att vara länken mellan verksamheten och IT och därmed sköta kontakten med beställare, tekniker, chefer och externa parter hos vår kund Skandia. Kännetecknas du av god stuktur och samarbeten i världsklass och har ett stort intresse för IT och teknik? Låter det som en tjänst för dig? Då är du välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

Om tjänsten

Academic Work söker för vår kunds Skandia räkning en Processkoordinator till deras Team Shared functions. Du kommer att medverka till att leverera ett högre värde till företaget genom att koordinera varierande ärenden genom IT’s processer. Arbetet är omväxlande med både operativa och administrativa uppgifter och innebär mycket kontakt med övriga IT-team, såväl på drift som på utveckling och förvaltning.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig långsiktigt framåt. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget och att på sikt även att bli överrekryterad dit, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som Processkoordinator i teamet ansvarar du för det operationella genomförandet av processaktiviteter såsom planering, införande och uppföljning av ändringar i Skandias IT miljöer.

Till exempel leder du planering och koordinering av ändringar som är inkluderade i en release, dvs. säkerställer att alla ändringar implementeras i produktionsmiljön på ett kontrollerat sätt med minimal påverkan på affären. Utöver operationellt arbete tillkommer hantering av CAB – Change advisory board samt löpande förbättringsarbete. Ditt arbete i rollen kommer att innebära mycket kontakt med övriga IT-team och tredje parts leverantörer.

Vi söker dig som

  • Har en eftergymnasial utbildning inom projektledning/ IT, alternativt dig som har kunskap och erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
  • Har en bred erfarenhet av koordinering, planering och administriva uppgifter
  • Har ett brinnande intresse för IT och service
  • Flytande kunskaper i såväl som svenska och engelska då båda språken används i rollen

Det ses som meriterande om du har arbetat i en operativ IT-verksamhet och är ITIL-certifierad.

För att vara framgångsrik i denna roll är du ansvarstagande och har förmågan att skapa och förmedla en helhetsbild av företagets affärsnytta och kan planera och prioritera efter denna. Du har god analytisk och administrativ förmåga, är drivande och kan arbeta självständigt. Du har lätt få med dig andra och har goda kommunikativa färdigheter och kan uttrycka dig väl i tal och skrift både på svenska och engelska.

Övrig information

  • Start: Omgående

  • Omfattning: Heltid

  • Placering: Kungsholmen, Stockholm

  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Dela detta jobb

Processkoordinator till Shared functions-teamet hos Skandia!

Academic Work