itjobb.se

Logga

Processutvecklare till huvudkontoret

Företag Systembolaget
Ort
Kategorier
Utgår

2019-10-31

Ansök nu

Processutvecklare till huvudkontoret

Till vårt huvudkontor i Kungsträdgården i centrala Stockholm söker vi nu en Processutvecklare till Redovisningsenheten.

Om rollen
I din roll arbetar du tillsammans med ytterligare ett par processutvecklare gentemot superanvändare och gruppchefer inom enheten för att utveckla och förvalta Redovisningsenhetens verksamhetsprocesser. Rollen arbetar nära och tillsammans med förvaltningsorganisationen på IT och du blir även en viktig länk mellan Ekonomiavdelningen och övriga verksamheter inom Systembolaget i processrelaterade frågor.

Huvudsakliga uppgifter:

·      Säkerställa effektivt användande av systemstöd och driva förbättringsförslag utifrån de mål som finns för verksamhetsprocessen.

·      Bevaka och säkerställa att redovisningen uppfyller interna och externa krav i förbättringsaktiviteter och projekt inom företaget.

·      Initiera, planera, leda och informera om utvecklingsprojekt samt samordna kravställning och utbildning av systemstöd för verksamheten.

·      Nätverka internt och externt för att lösa problem och skaffa nya kunskaper samt för att bidra till bästa möjliga övergripande prioriteringar för företaget.

Om dig
Du som söker har högskoleutbildning inom ekonomi eller inom IT/teknik med ekonomisk bakgrund eller påbyggnad. Utöver detta har du hunnit skaffa dig några års erfarenhet från verksamhetsprocesser och har stor affärssystemvana. Du har tidigare arbetat i en liknande roll i en transaktionsintensiv verksamhet och bidrar gärna med din kunskap. 

Vi ser gärna att du arbetat i projektform med att planera, organisera och självständigt kan driva förändringsarbeten. Detaljhandelserfarenhet eller annan serviceverksamhet är meriterande men inte ett krav.

Det är en fördel om du arbetet i affärssystemet IFS Applications, med någon form av kassasystem, och/eller har erfarenhet av e-handel men inte ett krav. Det är även meriterande om du har erfarenhet av SQL.

Som person är du resultat- och problemlösningsorienterad med förmåga att se till helheten. I rollen behöver du även vara lyhörd och mån om att dela information. Du är en god pedagog med intresse och förmåga att leda förändring. Genom din goda samarbetsförmåga får du med dig andra att arbeta mot samma mål.

I denna roll kommer du ha många kontaktytor varav det är av stor vikt att du trivs med att ha en central funktion och att ta initiativ till samarbeten.

Svenska och engelska är ett krav.

Du vet att du i din roll är hela Systembolagets ansikte utåt.

Om din utveckling hos oss
Systembolaget är i ständig utveckling och det kommer du också att vara om du arbetar hos oss. Till att börja med får alla nyanställda ett gediget introduktionsprogram. Sedan erbjuder vi flera olika möjligheter för att du ska fortsätta att lära dig mer. Varje medarbetare har en egen kompetensutvecklingsplan och utvecklingssamtal genomförs årligen. Huvudkontoret är beläget på Kungsträdgårdsgatan i centrala Stockholm

Kontakt
Den här rekryteringen genomförs i samarbete med Wise Professionals/EQonomy. För att säkerställa en objektiv och icke-diskriminerade rekrytering kommer du att få genomföra arbetspsykologiska tester om du går vidare i denna process.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Ramona Johansson (ramona.johansson@wise.se) i annat fall är du varmt välkommen med din ansökan. Vi värnar om din integritet och behandlar allas personuppgifter enligt GDPR

Om oss
Redovisningsenheten ansvarar för att med god intern kontroll och affärsmässighet upprätta, analysera och rapportera den interna och externa redovisningen för Systembolaget och dess dotterbolag samt för Systembolagets Pensionsstiftelse.
Nu rekryterar vi en processutvecklare som kommer att tillhöra Redovisningsenheten inom Ekonomiavdelningen.

Ansökan
Vid intresse är du välkomen att registrera din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 31 oktober. Urvalet sker löpande och intervjuer kan påbörjas innan ansökningstidens slut. Vi tar inte emot ansökningar via mejl eller brev. Annonsering kan komma att avslutas innan sista ansökningsdag.

Dela detta jobb

Logga
Processutvecklare till huvudkontoret

Systembolaget