itjobb.se

logga

Produktägare till Modis

Företag Modis Sweden AB
Ort
Utgår

2021-03-16

Ansök nu

Produktägare till Modis

Modis i Göteborg söker nu efter en senior produktägare med erfarenhet från SaaS miljö. Uppdraget är omväxlande, du kommer att agera medlare mellan utvecklare och kund, säkerställa att levererad produkt är vad kund behöver och efterfrågar, förståelse och erfarenhet att kunna hantera SaaS lösningar på enklare kodnivå (enbart grundläggande förståelse), ej nödvändigt att utveckla något på egen hand.

Slutmålet i uppdraget är att leverera en ny SaaS lösning åt bolaget. Detta innebär således att du behöver vara behjälplig vid migrering av den nuvarande lösningen. I denna roll krävs det att du har flytande kunskaper i Svenska, såväl talmässigt som skriftligt.

För att lyckas i rollen behöver du ha erfarenhet av någon/några av följande verktyg: Aha, Rally, Clarity, Postgresql, Zeplin, Sketch.

Resor kommer att förekomma i detta uppdrag.

Nedan följer en kortare genomgång:

Huvudsyfte med uppdraget:

1. Utveckla och implementera digitala lösningar.

2. Hantera kunder och konton (kravställare och lösningar).

3. Bygga upp och underhålla relationer med intressenter som är involverade I utveckling och implementering av lösningarna.

4. Vara med och sätta upp en SaaS produkt för kund, genom att först leverera en pilot/test lösning, därefter föra över (migrera) lösningen till en SaaS miljö.

Vem är du?

Vi söker dig som har förmågan att snabbt sätta dig in i kundens miljö och utmaningar. Du är trygg, lugn med förmågan att kunna prioritera arbetsuppgifter. Mötet med människor ger dig energi och du drivs såväl av resan som av slutmålet.

Som konsult hos Modis förväntar vi oss att du ska vilja utveckla din kompetens och vi kommer tillsammans att skapa en lämplig karriärbana för dig och löpande leta efter de mest spännande uppdragen i Göteborgsregionen.

För att lyckas i denna roll ser vi att du har minst en eftergymnasial examen på kandidatnivå inom teknik, datavetenskap, informatik eller annat relevant område. Du har minst två års erfarenhet av produktledning och dessutom 5års erfarenhet inom IT-relaterade områden.

Om Modis

På Modis strävar vi ständigt efter att hjälpa våra kunder och konsulter att bli framgångsrika. Som konsult är du vår högsta prioritet och när du behöver oss kommer vi att vara där för dig. Vi introducerar dig i vår verksamhet och våra kunder. Dina synpunkter värdesätts och för att hålla oss i framkant är du aktiv i Modis affärsutveckling och tillsammans skapar vi erbjudanden till marknaden.

Genom att bli vår kollega kommer din vardag som konsult vara varierad med uppdrag i olika projekt i diverse branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Som konsult omfattas du av kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård, friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att vi ska få mer av varandra ordnar vi regelbundet med sociala aktiviteter.

Modis levererar en bred bas av tjänster och kompetenser Inom IT, Engineering och Life Science. våra tjänster präglas av snabbhet, enkelhet och kvalitet. Modis finns representerade i USA, Kanada, Europa, Asien med över 100 kontor och med mer än 35 000 kollegor i uppdrag varje dag.

Låter detta intressant?

Då ska du söka till oss så snart som möjligt! Ansök genom länken nedan eller att du helt enkelt ringer eller kontaktar oss.

Kontakt

Vill du bli en del av Modis eller vill veta mer om de tjänster och uppdrag som vi erbjuder, ta gärna kontakt med oss:

Fredrik Ström, fredrik.strom@modis.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

logga
Produktägare till Modis

Modis Sweden AB