itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Produktägare Webb till Rädda Barnen

Företag Tavana IT AB
Ort
Utgår

2022-02-18

Ansök nu

Produktägare Webb till Rädda Barnen

OM UPPDRAGET

Som produktägare för webben har du ansvar för att Rädda Barnens hemsida är en site i världsklass som kommunicerar och skapar engagemang kring allt fantastiskt Rädda Barnen gör till givare, medlemmar och lokalföreningar, partners, medarbetare och andra intressenter. Här får du möjlighet att tänka nytt och kreativt och använda din kompetens för att verkligen göra skillnad! Rollen ingår i IT-sektion och teamet Digitala kanaler som idag består av 6 kollegor och du jobbar i nära samarbete med hela organisationen samt med webb-byrå. Rädda Barnen.se har flera viktiga syften; att kommunicera till och engagera fler givare, medlemmar, volontärer och partners samt att sprida kunskap och bidra i påverkansarbete. Vi har höga ambitioner i att vidareutveckla området och din kompetens blir ett viktigt bidrag här där du tillsammans med intressenter och utvecklingsteamet skapar en roadmap för att konkretisera visionen, prioritera initiativ samt följa upp resultaten. Ni arbetar med målbilder och mätetal, hanterar och prioriterar beställningar och önskemål utifrån övergripande strategi och verksamhetsmål och ser till att leveranser möter verksamheten och målgruppernas behov proaktivt och på ett kostnadseffektivt sätt. Rollen kräver en god förståelse för vad vi vill åstadkomma och förmåga att koppla visionen till ditt och teamets arbete på ett tydligt och konstruktivt sätt för att skapa en gemensam riktning framåt. Kommunikation med kollegor, samarbetspartners och andra intressenter är en viktig del i rollen där du på ett tydligt sätt förmedlar målbilden, skapar engagemang och synliggör prioritering och planering för ett effektivt och transparent samarbete.

I vardagen jobbar du som produktägare med att skapa och analysera krav, ansvara för övergripande planering och backlogg, målsättning och mätetal, analys och uppföljning, säkerställa att legala och nationella krav uppfylls samt projektledning.

VEM SÖKER VI?

För att lyckas i rollen ser vi att du som söker uppdraget har följande erfarenheter:

  • Minst tre gärna fem års erfarenhet av en liknande roll som produktägare inom webb- eller applikationsutveckling

  • Erfarenhet av att jobba med agila arbetssätt

  • Relevant utbildning inom systemvetenskap, applikationsdesign eller annan motsvarande utbildning inom IT

  • Projektledarerfarenhet och vana att driva förändringsprocesser

  • God förmåga att kommunicera på svenska och engelska

Meriterande är tidigare erfarenhet som exempelvis kravanalytiker, processägare, processpecialist, produktutvecklare eller affärsutvecklare.

Personliga egenskaper vi ser som viktiga för rollen är god kommunikationsförmåga, att du är en lagspelare som trivs både med att jobba i team och självständigt, flexibel och resultatorienterad samt att du är leveranssäker med förmåga att tänka nytt och fokusera på det som skapar värde. Alla medarbetare inom Rädda Barnen förväntas självklart efterleva våra värderingar.

LÅTER DET INTRESSANT?

Rollen är en tillsvidareanställning med 6 månaders inledande provanställning vid deras trevliga kontor i Stockholm, Alvik. Vi ser fram emot att ta del av din ansökan, urval och intervjuer kan ske löpande. Då Rädda Barnen är noga med att vara en säker arbetsplats för barn ber dom om utdrag ur belastningsregistret i samband med anställning och alla deras medarbetare ska följa Rädda Barnens policies och etiska riktlinjer.

 

 

Dela detta jobb

Produktägare Webb till Rädda Barnen

Tavana IT AB