itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Produktspecialist till Sportproffsen

Företag Barona
Ort
Utgår

2022-02-10

Ansök nu

Produktspecialist till Sportproffsen

Drivs du av att skapa den bästa kundupplevelsen och har ett tekniskt intresse? Vill du vara med och bygga upp en onlinebutik inom sport och träning i världsklass? - Då har vi jobbet för dig!

Som Produktspecialist på Sportproffsen får du vara en del av en spännande tillväxtresa inom e-handel, sport, fitness och välbefinnande.

Om Sportproffsen

Sportproffsen Sverige AB grundades 2020 och är en del av den nordiska Kuntokauppa.fi-koncernen med fokus på e-handel. Moderbolaget Jymir Oy som grundades i Finland 2007 bedriver en flerkanals detaljhandel för sport- och träningsredskap. Koncernen befinner sig i en stark tillväxtfas och anställer idag cirka 100 personer. Visionen är att växa till branschens ledande företag i Norden utifrån kund- och medarbetarupplevelse samt lönsam tillväxt. Grunden i vår affärsverksamhet är stark e-handelsexpertis, specialistkompetens samt produktutveckling. Verksamheten präglas av en dynamisk organisationskultur som uppmuntrar till hög arbetsprestationsnivå och kontinuerlig utveckling, samt missionen - ”välmående människor”. Vårt kontor ligger i Alvik, Stockholm.

Arbetsbeskrivning

I din roll som Produktspecialist får du vara med i starten av en spännande expansionsresa. 
Du blir en del av ett nystartat kundserviceteam och arbetar i en entreprenöriell, flexibel och inspirerande atmosfär med goda utvecklingsmöjligheter.

Du kommer träda in i rollen som Produktspecialist som innebär att ge kunder högklassig service via telefon, mail och chatt. I rollen bistår du med rådgivning avseende företagets produkter och träning samt guidar kunder i hur man bygger upp ett eget gym eller aktivitetsyta.

Rollen kommer därefter att rikta sig in mer mot teknisk service där du kommer ge svar och erbjuda lösningar för kundernas tekniska frågor gällande produkterna. Du kommer i detta skede att hjälpa kunderna lösa problem av teknisk natur. I rollen kommer du vara huvudkontakt för det finska tekniska service-teamet och ha kontakt med Sportproffsens svenska service/reparationspartner. 

I samband med att Sportproffsen växer är en del av vårt koncept att även ha showrooms där våra kunder kan få råd och tips kring våra produkter. 

Din profil

Sportproffsen strävar alltid efter att erbjuda bästa möjliga service och skapa nöjda kunder. Det är därför viktigt att du tydligt motiveras av att påverka och hjälpa såväl kunder som dina kollegor. Du trivs i en miljö där det händer mycket och kan snabbt skifta både fokus och tempo vid behov.

Vi söker dig som:

  • Har arbetat med kundservice, fördelaktigt inom sportsegmentet
  • Har ett intresse/kunskap inom teknisk support
  • Är en öppen och framåt person med stark egen drivkraft
  • Är resultat- och affärsorienterad
  • Är en team- och tävlingsmänniska med en positiv inställning
  • Har mycket goda kunskaper i att uttrycka dig skriftligt och muntligt på svenska samt engelska
  • Har en god dator- och systemvana


Det är meriterande om du har:

  • En förståelse för träningsmaskiner och deras tekniska egenskaper
  • Erfarenhet av arbete inom e-handel

Övrig information

I den här rekryteringen samarbetar Sportproffsen med Barona.

Tjänsten inleds med en provanställning hos Barona på sex månader. Målsättningen är sedan att tjänsten kommer att övergå till en tillsvidareanställning hos Sportproffsen.

Konkurrenskraftig månadslön samt tillkommande goda förmåner ingår. Tjänsten är på heltid, under kontorstider och tillträds omgående.

Under rekryteringsprocessen kommer de kandidater som går vidare till intervju hos Sportproffsen att genomföra en skriftlig uppgift.

Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så därför rekommenderar vi dig att skicka in din ansökan redan nu.

Sportproffsen är en drogfri arbetsplats och vi tillämpar drogtest som en del av vår rekryteringsprocess. Slutkandidaten kommer genomföra ett drogtest hos vår samarbetspartner Previa.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta linn.stahl@barona.se

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Dela detta jobb

Produktspecialist till Sportproffsen

Barona