itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

PROGRAMMERARE AV STYRSYSTEM TILL JERNFORSEN ENERGY

Ort
Kategorier
Utgår

2022-08-14

Ansök nu

PROGRAMMERARE AV STYRSYSTEM TILL JERNFORSEN ENERGY

Jernforsen Energy växer och söker nu dig som vill bli en del av vårt gäng.

Om tjänsten:

Rollen som programmerare innebär huvudsakligen styrsystemsprogrammering av Jernforsen Energy AB:s projekt inom processindustrin. Du arbetar i projekt där din roll blir att färdigställa och driftsätta programmeringen av styrsystem till kundens projekt. Både logikprogrammering (PLC/DCS) och HMI konfigurering ingår i tjänsten. Arbete med optimering av befintliga anläggningar med driftstörningar kommer också förekomma. Jernforsen Energy AB har kunder i hela Norden så resor i tjänst är frekvent förekommande.

Tjänsten är på heltid och placeringsort är Järnforsen eller Nyköping.

Din profil:

Vi tror att du som söker den här tjänsten har:

– Tidigare erfarenhet av programmering styrsystem mot processindustri och erfarenhet av felsökning.

– Teknisk utbildning från universitet/högskola eller teknisk gymnasiekompetens med flera års relevant yrkeserfarenhet.

– Mycket goda IT-kunskaper.

– Lösningsorienterat arbetssätt.

Du ska kunna uttrycka dig väl på både svenska och engelska i såväl tal som skrift och B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är driven, lösningsorienterad och har god kommunikationsförmåga. Du ska trivas med att träffa kunder och ha en social förmåga. Du behöver både ett operativt och strategiskt tankesätt för att delta i stora och små projekt och du har god förståelse för de tekniska aspekterna. Vidare är du en nyfiken person som tar ansvar för ditt jobb och kommer bra överens med andra människor. Du trivs att jobba såväl självständigt som i lokala team och i distansteam.

Varför ska du jobba hos oss?

Idag är vi drygt 30 anställda på Jernforsen med kontor i Järnforsen och i Halmstad. Vi är ett engagerat team som är angelägna om att alltid tillgodose kundens behov, erbjuda den bästa service och den senaste tekniken.

Miljöns allt viktigare roll i framtidens energifrågor leder till stora satsningar och innovationer inom vår bransch. Vi går en lysande framtid till mötes med en allt större efterfrågan på förnybar energi. Expansioner både i Sverige och utomlands är i sikte.

Om företaget

Sedan 1984 har Jernforsen levererat biobränsleanläggningar till mer än 1 000 nöjda kunder världen över. Idag är vi stolta över att vara i spetsen för teknisk utveckling och produktion av biobränsleanläggningar. Vår organisation drivs av ett stort engagemang och ambitionen om att alltid leverera produkter och support i toppklass.

Våra kunder är främst sågverk och andra träbearbetande industrier, pappers- och cellulosaindustrin samt kommuner och energiverk.

Dela detta jobb

logo
PROGRAMMERARE AV STYRSYSTEM TILL JERNFORSEN ENERGY

Workspace Recruit