itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Programmerare Östersund - SI Jadaab

Ort
Utgår

2022-06-15

Ansök nu

Programmerare Östersund - SI Jadaab

VI SÖKER EN PROGRAMMERARE SOM ÄLSKAR ATT FÅ VARA MED HELA VÄGEN

Det är våra programmerare som förverkligar våra kreativa och smarta lösningar så att installationerna verkligen bidrar som tänkt. Det är du som har koll på den orubbliga logiken i varje applikation. Programmeringen görs bäst av dig som gillar teknik, har stor inlevelseförmåga, är kreativ, kan tänka abstrakt och förenkla det komplexa. Du är snabb och strukturerad och har alltid ena foten i verkligheten. Du kommer att programmera PLC:er och designa systembilder, där kunskapen om scadasystem, SQL-databaser och javascript blir väsentliga för dig. Du är lagspelaren som från kontoret coachar dina kollegor med uppkopplingar, idrifttagningar och felsökningar. Du är dynamisk sinnad och trivs bäst när tempot är högt och kvalitén likaså.

 

DET ÄR DIG VI LETAR EFTER!
Att jobba som programmerare hos JADAAB görs bäst av dig som inte ger dig förrän du nått ditt mål och känner dig stolt över din lösning. Du gillar att vara specialisten mellan programlogik och automationslösningen, och ser skönheten i att det enkla. Du vill vara en i gänget och gillar att vara dina kollegors högra hand. Du är flexibel och tillgänglig, även om du långa stunder måste fokusera och försjunker djupt i programkoden. Genom ditt effektiva arbetssätt, förverkligar du inte bara uppdraget, utan tar gärna chansen att överträffa omgivningens förväntningar.


VÅRA ÖNSKEMÅL:
– Du har erfarenhet från en liknande roll
– Det är en merit om du har kunskap inom PLC och moderna programmerbara styrsystem
– Om du dessutom har erfarenhet från fastighetsbranschen är det toppen
– Du är drivande och arbetar strukturerat
– Du talar och skriver svenska 
– Du har körkort

OM JADAAB
JADAAB är en del av Systeminstallation
Tillsammans utvecklar och levererar system för energieffektivisering och automation för framtidens hållbara värld. Vi agerar främst inom fastighetsbranschen, men också i branscher som bad & spa, logistik, VA, hotell och många fler. Vi har dessutom en väl utvecklad verksamhet inom energi- & drifttjänster på förvaltningssidan. Morgondagens kunder är nytänkande och klimatsmarta och vi gör allt för att möta deras högt ställda miljökrav. För att lyckas med detta behöver vi arbeta nära våra kunder. Det resulterar i långa partnerskap, där vi får möjligheten att nå våra målsättningar tillsammans.
Idag är vi över 160 medarbetare som arbetar från våra kontor i
Varberg, Göteborg, Kungälv, Halmstad, Ängelholm, Skövde, Östersund, Grästorp, Falkenberg och Stockholm. Många av våra medarbetare har jobbat länge hos oss, och trivs väldigt bra här. Det är det bästa betyg man kan få känner vi.

Tjänst – Programmerare:

SISTA  ANSÖKNINGSDATUM: 15 juni 2022
START: Enligt överenskommelse
PLATS: Östersund
OMFATTNING: Heltid
LÖN: Fast lön
KONTAKT: Maila din ansökan till: jobb@jadaab.se
VID FRÅGOR KONTAKTA: Gunnar Djurberg, 073-808 76 72

 

 

 

 

Dela detta jobb

logo
Programmerare Östersund - SI Jadaab

Systeminstallation