itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Project Manager

Företag Jula AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-08-31

Ansök nu

Project Manager

Jula erbjuder händiga människor ett brett och noga utvalt sortiment av produkter för hemmet, trädgården och fritiden till låga priser. Vi vill motivera människor att själva förenkla sin vardag och skapa sig ett aktivt och roligt liv. Jula finns idag i Sverige, Norge och Polen. Julas omsättning 2021 var 9,3 miljarder SEK.

Jula utvecklas och expanderar vilket resulterar i att ett antal projekt aktualiseras och drivs parallellt. För att möta dessa behov, söker Jula nu en Project Manager med uppdrag att ansvara för ett eller flera projekt i olika faser av projektlivscykeln.

Det här gör man som Project Manager

Som Project Manager ansvarar du för ett eller flera projekt i olika faser av projektlivscykeln, från förstudie till projektavslut. Du planerar projekt samt ansvarar för projekts genomförande och leveranser. I din roll leder och stöttar du projektmedlemmar mot uppsatta mål och rapporterar löpande resurssituation, tid och budget. Dina kontaktytor kommer, förutom dina projektgrupper, att vara styrgrupper, projektbeställare, företagsledning, interna funktioner samt underleverantörer.

Rollen tillhör Julas projektkontor som är en del av företagets supportfunktion, Business Support. Projektkontoret skall verka inom hela koncernen med spetskompetens i projektledning och ägarskap över projektportföljen. Som Project Manager kommer du också vara en del av detta team som tillsammans arbetar med uppföljning och utveckling av Julas arbetssätt kring projektarbete. Därmed kommer du ha en viktig roll i Projektkontorets löpande utveckling.

Du rapporterar till Manager Project Management Office (PMO).

Det här är din bakgrund och dina erfarenheter

Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av att framgångsrikt leda komplexa projekt, tvärfunktionellt över organisationen och inom affärskritiska verksamheter från kravställningsfas hela vägen till leverans. Du har erfarenhet av minst en etablerad projektledningsmetod och har exempel att visa upp som har lett till goda och framgångsrika resultat.

Vidare ser vi att du har en eftergymnasial utbildning, gärna med någon inriktning mot projektledning, IT ekonomi eller logistik samt behärskar engelska väl i tal och skrift. Erfarenheter ifrån Retail, logistik är meriterande.

Det här är du som person

Du är en målinriktad person, som med ett strukturerat arbetssätt och analytisk förmåga, levererar resultat med god kvalitet. Som person drivs du av att arbeta utvecklingsinriktat och trivs med att vara en samordnande kraft för att åstadkomma effekt.  

För att lyckas i rollen har du en ledande personlighet med förmåga att engagera och utveckla andra genom ett socialt och kommunikativt förhållningssätt. Du trivs med att arbeta i team och skapa resultat genom andra. I rollen som Projekt Manager är det viktigt att skapa resultat för Jula som helhet vilket kräver ett strategiskt och prestigelöst förhållningssätt.

Du reagerar snabbt vid ändrade förhållanden, är lösningsinriktad och har lätt för att komma med idéer om hur man kan handskas med nya utmaningar.

Bra att veta

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering på Julas huvudkontor i Skara. Jula erbjuder ett flexibelt arbetssätt och därmed finns möjlighet att arbeta delvis remote.

Så här söker du

Om du känner att du skulle passa för denna roll, tveka inte att söka direkt. Intervjuer kan komma att hållas löpande vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Frågor om tjänsten besvaras av Jesper Hagberg, Head of PMO jesper.hagberg@jula.se

Sista ansökningsdag är 31 augusti.

Dela detta jobb

Project Manager

Jula AB